- It ain't over 'til it's over.

En tanke är allt som behövs för att jag ska få lust att skriva en blogg. En, tillräckligt intressant tanke.
Det som idag slog mig var undvikandet av ens rädslor. Saker jag inte tycker om, som att känna rädsla, undviker jag. Ibland kan det även vara så att jag undviker det jag tycker om därför att jag är rädd för att tycka om det. Allt har att göra med de där känslorna, som man är så rädd för att tappa kontrollen över.
Men när man tycker om något, så kan det ofta vara så att nyfikenheten tar över efterhand, om det är tillräckligt åtråvärt, få känslor är ju beständiga. De flesta känslor försvinner om man låter dem vara ett tag, men vissa blir kvar. De är ungefär som människor, de flesta försvinner om man inte bryr sig om dem.

Idag när jag startade msn fick jag en riktig chock! Jag hade förväntat mig att my long lost pal Jan skulle ha lagt till mig, men istället var det någon annan. Av alla människor på jorden så var nog han den siste jag förväntade mig skulle dyka upp, eller är detta bara något jag intalat mig?

Igår kväll var jag och Johan på bio. Det fanns en hel rad med filmer jag ville se (Babel, The Deparded, Casino Royal m.f.) men Johan hade sett alla utom en som han tänkte se med Sibylle. Så det fick bli Rocky Balboa. Som tur var såg jag Rocky 1 för bara ett par veckor sedan så jag anade vad som väntade.  Jag slumrade till i mitten men det gjorde inte så mycket. Jag kom att tänka på generositeten som han visar, den är något att låta sig inspireras av, den gjorde filmen värd att se.

Igår fick jag höra att jag uttrycker mig bra och att man av min blogg av mig fick en positiv bild, på alla sätt. Sådant är alltid roligt att höra, det inspirerar till glädje.
Ikväll fick jag höra att det såg ut som jag gått ner flera kilo, av en gammal vän från gymnasiet, och jag som knappt gått ner nåt! Bara bytt ut lite fett mot muskler. =o)

Har träningsvärk i sidorna på magen idag, precis som väntat, det känns rättså bra, känner mig lite som en bodybuilder. Men min blåsa på foten har svullnat upp igen! Jag som stack två hål i den igår.

Det är svårt att veta det man inte vet och ibland vet man fast man inte är medveten om det.
Det är farligt att tolka, det är farligt att tolka två gånger..

Sleep thight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0