Svett.

Jag är snart vuxen.
När jag är ute och springer tänker jag att ifall någon tycker att jag ser fördjävlig ut så är det deras problem. Om jag, däremot, tycker att jag ser vidrig ut så har jag ett problem. När jag var yngre hade min egen åsikt inte så stor betydelse. Nu är det nästan det enda som räknas.
Och ja, jag tycker att jag ser aningen för blobb-aktig ut för att det skall vara till belåtenhet. Det är ju därför jag springer.
Som tur är så har jag ingen helkroppsspegel, inte heller någon våg. Oväntat nog har jag inte den minsta ångest över det heller, tvärtom snarare.
Men jag gillade min kropp bättre för ett par månaders sedan, innan jag började negligera mina träningsrutiner och äta okontrollerat (inte mycket men fel). Fast då var jag såklart inte nöjd någonstans till och med mindre nöjd än nu, men nu vet jag ju skillnaden. Jag ångrar dock inget, det finns inte stor mening i ånger. Gjort är gjort.

Min far hade talat in ett meddelande på telesvaret när jag kom hem från jobbet. Insåg att det var 2 månader sen vi talades vid sist, inte mig emot. Det var dock väldigt lägligt att han ringde just nu eftersom jag hade tänkt ringa annars, för att be om pengar. :o)
Inte för att jag är fattig, jag är snarare rik fast inte lika rik som han, men jag råkar veta att han och mamma betalade 2000 var i min brors soffa som han köpte(?) för 2 år sen. Därför vore det inte mer än rätt att de betalar lika mycket i min och mamma har förståss redan erbjudit sig självmant men min far är något mer av den snåla typen, utom när det gäller kläder och bilar till honom själv.
Så nu slipper jag känna det som att jag ringer enbart för att tigga, eller han slipper känna det så, eller jag slipper tro att han känner så. FTW.

Jag ska förresten få en egen "spalt" i UNB, Uplands Nations Blad. "Kulturchefen har ordet..." Hih.. måste hitta på något riktigt bra att skriva. =o)

Varma välkomnande sommarhälsningar från Paulina, kulturchef.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0