X-change.

Var just och växlade pengar. 2515 blev 265. Bra pris, ibland är det bra med kontakter. :o)

Den här månaden kommer nog bli lite tight, om jag inte får mitt studiebidrag förståss. Sweet, har aldrig tagit bidrag förut, utom barnbidrag då, men där hade jag inte något val direkt. Ca 2500 spänn täcker ju nästan hyran, riktigt trevligt.

Annars så gjorde jag en order på 50 h&m aktier idag. Testade en ny metod och gjorde ordern giltig en vecka med riktkusen 380, idag låg aktien på 381. Men den har gått ner typ 30 % under sommaren, precis som jag trodde, köprekomendationerna har dock ökat och jag tror på hösten.

Ht-07.

Nu har jag börjat med en smal diet. Bara ätit 3 grova mackor med mjukost, ett ägg och lite creme fraiche förutom grönsaker och frukt idag. Dessutom gick jag på ett intensivpass på friskis. Känner mig jäkligt fräsh nu. Dessutom ska jag göra ungefär lika dant imorn. Så man blir fräshast tills på onsdag. Hehe.. Fast jag känner fortfarande att jag skiter i hur andra tycker att jag ser ut. Det är skönt.

Varit mycket skoj på senaste annars. Var ju så otroligt trött på mitt liv innan men nu har jag haft fullt upp med roligheter. Det är bra, ju mer man gör desto mer får man lust till. Har en bra flow.
Eldprovet blir terminsstarten imorgon. Det är bara den lilla evolutionsbiologi-kursen men ändå. Det kommer krävas en del och talböckerna har jag såklart inte fått tag i så de kommer nog dröja. Men jag har köpt en bok åtminstone.

Köpte även en klänning som känns som en djungel och lite kosmetiskt dravel när jag var på stan. Om man skall vara fräschast på stranden måste man ju ha nyvaxade ben. Hihi..

Jag är på rätt väg nu. Ht-07 känns lovande.

Health reminder.It's very important to watch
this.

Kick-off.

Efter fyra dagars fylla är jag fortfarande inte bakis. Jag verkar inte kunna bli bakis, men jag ska väl inte klaga,
fast magen var lite knas i förmiddags. Fick gå och lägga mig två timmar när jag kom hem för jag blev helt skakis av bussresan hem.

Men kul var det. Vi sjöng och hade allmänt trevligt. Ett, aningen oväntat, par försvann ut på en åker och Max gick och la sig ute i skogen. Vilket var en dålig idé. När Christian och Annie hittade honom var han nästan blå och han var fortfarande kall idag.


Thassos, heter ön vi ska till. Jag och Mariah. Det skall bli så kul och skönt att komma iväg.

Bilden är från vår spanienresa 2003.


Men jag borde nog städa, tvätta eller åtminstone packa upp väskan sen kryssningen, nu.

Den sista timmen, när vi var klara med städningen och satt ute i solen och väntade på bussen, började man med att dra piratskämt, med tanke på den stundande talk-like-a-pirate-day 18:e september. Det finns oändligt många piratskämt och de blir aldrig för dåliga. :o)

Vad är piraters kläder gjorda av? Garrrrn!
Vilken är piraternas favoritfilm? Arrrrrn! a
lternativt Arrrrrmageddon!

Sweet..

Sprit & grönt.

Ibland undrar man vilka det är som läser min blogg. Idag har jag redan haft 17 läsare och i onsdags, då jag inte ens skrev något, hade jag 16 mot vanliga ca 9.
Bland de bloggar jag följer finns exempel som
denna, den här samt dessa. Sen finns det några andra med, mest kompisar.

Jag insåg att om jag ska till solen och värmen nästa vecka och därmed vistas bland folk iförd bikini, så måste jag göra något åt min alltför slappa kropp. Den har verkligen schangserat de senaste månaderna, på ett aldrig tidigare skådat sätt. Så jag satte mig direkt på diet och med tanke på helgens aktiviteter samt min nyfångade spritskock, så tyckte jag att en alkoholdiet verkade rimlig. Insåg snabbt att det kanske inte var helt rimligt och utökade dieten med ägg, grönt samt frukt. Även ost och ProViva är ok och bröd. Men inget jävla småätande! Ska försöka röra på mig varjedag också, springa typ, göra situps och armhävningar.

Jag har ju ända till ondag på mig så det blir nog bra. =)

Rimligt var ordet. ;o)

Dubbelt upp!

Yes! Just hemkommen från en tvådagars båtresa, till Finlands huvudstad, får man frågan om man kan åka till Grekland nästa vecka. Javisst! En sistaminutenresa som kostar under två tusen. Och jag som får lön på måndag!
Mitt liv känns riktigt najs just nu när solen dessutom skiner utanför och sommaren tycks ha återkommit till Uppsala.
Imorgon bär det dessutom av till något hemligt ställe för avspark och party med mina kära uplandsvänner.

I min bokhylla står inte mindre än fem nya flaskor med alkoholhaltigt innehåll som inte kostat mig mycket alls.

Jag skulle vilja sammanfatta läget med ett ord:

Sweet!

Semester.

Jag känner mig en smula glassig just nu. Kryssning blir det imorn, till Hälsingfors. Forhoppningsvis hinner jag äta en strut Ben & Jerry's innan.
Åter igen känner jag att jag har intet att förlora, det brukar vara bra för då blir jag orädd och öppen för allt nytt och även gammalt. Jag känner mig även priviligerad och bra.
Tänk bara för några månader sen när jag kände så inför hela min existens. Sen dess har jag återfått en hel del livsgnista. Jag känner inte att jag skulle kunna lägga mig ner och dö och att det inte skulle ha någon betydelse. Jag känner att jag vill göra saker för att det är roligt, fylla mitt liv med intressanta och motiverande saker. Just för att det roar mig. Det viktigaste för mig måste ju vara att jag trivs med mitt liv, annars finns det ju ingen mening.
Man kan inte gå och vänta på att någon annan skall göra ens liv meningsfullt, man måste fixa biffen själv.

Nä nu måste jag packa.

Hår.

Helt plötsligt, som en gåva från ovan, fick jag massor av hår. Bara sådär. Har känt mig så väldigt tunnhårig på sistone och till och med min nya frisörska klagade och klippte av en halv dess. Men så idag efter en springtur med Johan så duschade jag och fixade håret som vanligt men det blev så otroligt med fluff, jag blev alldeles chockad.
Kände mig tvungen att ta en bild:Überbyrå.

Jag är så lycklig för nu har jag äntligen lyckats få ihop my precious. Tog ca 2 timmar och då var det ändå ingenting som krånglade. Det var bara det att det var minst 50 skruvar som skulle skruvas i. Men nu står den där och jag börjar åter få tillbaka inredningsdrömmarna jag hade om rummet från början.

love

Mmm..

Helgen vecka 33.

Yes, nu är den snart slut. Inget speciellt utmärkande för den egentligen. Full fredag, full lördag, jobba söndag och ridning.
Kom på i sista minuten att ridningen nog började idag och som tur var hade jag inget planerat så det var bara att bege sig. Gick riktigt bra tyckte jag, red Sheriffen som brukar vara jätteseg men idag pinnade han på rättså bra.

Har ändrat mina planer inför kommande vecka. Hade ju tänkt vara full hela veckan, men jag har ingen lust. Så istället tänkte jag ha en hälsoveckaisch. Komma igång med matlagningen igen, städa upp på rummet och bygga ihop my precious byrå, träna, och maila alla jag borde mailat för 1000 år sen och planera inför skolstarten och kulturnatten.

Ska försöka hitta tillbaka till den livsstil jag strävade efter före sommaren med nyttig mat och träning. Ska dock försöka undvika ångesten och självföraktet jag kände då. Får försöka hitta nåt annat som kan motivera en.

Veckan kommer att avslutas med Uplands Nations kick-off för klubb- och ämbetsverk. Jag vet inte exakt vad som kommer hända men det kommer att bli ett fylleslag, det är ett som är säkert.

Kom på att jag inte har en sekund planerad vecka 35, eller jo, evolutionsbiologin börjar den tisdagen, men det blir ju inte mycket att hänga i julgranen. Får försöka hitta på nåt. Sen är det ju en del träning förstås. Tänkte mig nåt i stil med: Måndag: 1 timmes löpning, onsdag: gym och kortare löpning, fredag: gympa på frikis och söndag: ridning. Jag tror kanske att det kan bli bra. Så man får bort allt rygg- och magfett man samlat på sig under de senaste månaderna. Svag har jag blivit också, kondisen är det enda som är kvar så man får väl vara glad för det lilla och njuta av att man har lite att jobba med.

Kräftis.

Idag utnyttjade jag presentkortet jag fick av Emilia när jag fyllde år och införskaffade en ny vän. Till skillnad från mina tidigare vänner så är detta en tjej. Pearl heter hon. Jag tror att vi kommer ha mycket skoj tillsammans

Hade kräftskiva ikväll. Riktigt skoj var det och vi hade tur med vädret. Lyckades äta en hel baguette utan att min mage förvandlades till en ballong, förstår inte hur det gick till dock.

Tog ett par bilder också:Christian leker stentuff kräftman.


Max, i en av sina bästa utstyrslar.


Den obligatoriska bilden å mig själv, förstås.

Natti.

The End.

Nu är sommaren slut. Det känns i luften. Men det känns bara bra tycker jag. Känner mig så klar i huvudet och njuter av gåshuden jag får på armarna. Dessutom får man ju börja använda alla kläder man köpt på sig inför hösten, är bra trött på sommarkläderna nu.

Var på systemet och inhandlade en röd(!) vinare, för mina sista slantar. Det hade kunnat bli en lyckosam shopping, ekonomiskt sett, då en kille som gick förbi mig tappade en 500-lapp utan att märka det. Men som jag är så sprang jag givetvis efter och gav honom den tillbaka. Kanske det bästa som hänt idag.

Bye.

Tänkte lägga in en fin nostalgisk höstbild, men jag har bara massa bilder av mig själv så jag bestämde mig för att blicka tillbaka lite men först:

Augusti -07

Augusti -06

Juli -05

Meck.

Nu har jag fått hem min nya byrå. I tre paket. Verkar vara 29 delar. Det blir veckans projekt att sätta ihop den, funderar på att muta min granne Dryg att hjälpa mig.

Tänkte nog baka äppelpaj tills på fredag då jag jobbar min sista dag. Sen ska kräftskivan meckas ihop. Men sen blir det fest och sen är jag ledig, en hel vecka.

Jag tror mig ha upptäckt ännu en sida av mig, den lismande. Jag känner att jag är beredd att anstränga mig får att få saker jag vill ha, som närhet och vänskap. Eller kanske är det så att jag plötsligt har en högre önskan om att få närhet och vänskap än tidigare och därför är jag beredd att anstränga mig. Jag vet också hur jag skall gå tillväga.
Jag har nog aldrig känt så tidigare, för jag har aldrig varit säker på vad jag borde göra när jag har velat uppnå något. Alternativt så har jag, trots att jag vetat, inte riktigt vågat eller kunnat förmå mig till att göra vad jag borde.

Jag anar en härlig framtid och förundras över människans förmåga till utveckling.

Love is a losing game.

 135654-249
Jag pratade med min kära plastsyster häromdagen. Vi pratade om kärlek, bland annat, hon är en romantiker, precis som jag en gång var. Faktiskt var jag det i hennes ålder, glömmer lätt bort att hon är 3 år yngre. Hon tror fortfarande på den där sanna kärleken. Jag drömmer inte ens om den längre. Jag förknippar den bara med jobbiga saker. Jag tror inte att jag skulle orka med den ens. Det tar så mycket av mig, allt. Så är det ju inte för alla och det funkar ju ändå. Just nu lever jag nu och max en vecka framåt. Sen får vi se. Har en del planer och få skira drömmar.

Men ändå. Idag drabbades jag av ensamhetskänslan för första gången på evigheter. Drömde om dekadens halva dagen men när jag hade slutat jobbet och cyklade hem från mamma efter kvällsmat på balkongen, så bara var den där, den sorgsna ensamheten. Underligt. Men jag skyller ifrån mig på tröttheten och mitt lite väl tråkiga liv. Jag längtar bort, men inte bara, men jag hoppas det går över. Fler helger som den som var önskas, i glada vänners lag. Jag är rädd att det inte blir så. Men jag kan nog vara lugn, har ju mitt uplandsgäng och de ska inte underskattas! Men en semester vore ju inte helt fel.

Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag bara 2 dagar till!! Sen planerar jag att vara full i en vecka minst. Men det kommer nog inte bli så. :o(

Bye

Blokes.

Jag tycker om ordet, blokes, kanske för att jag fått det från salad fingers, min idol.

Jag upptäckte svårigheten med att börja 10.30, råkade gå upp en timme för tidigt och var nästan stressad till en början. Men egentligen så var det väl inget dåligt, har ju hela 2 arbetsdagar kvar efter denna så det vore ju dumt att vända på dygnet. På fredag börjar jag ju 8.

Fick någon släng av ordningsamhet och städade lite. Hittade fler saker i min säng än vad som räknades upp igår, matlådor till exempel.

Men har verkligen inget annat än ordbajs i huvudet nu, tråkigt ordbajs dessutom. Jag skall förskona er detta.

Så vi ses i helvetet..

Lättsinnighet.

Ja det är nog ordet jag söker. Jag vill inte vara mer slampig, bara lite kanske, utan mer lättsinnig. Heh.. OMSKRIVNING. Men lättsinthet innefattar ju så mycket annat.
Jag har alltid varit jävligt seriös, nästan alltid åtminstone. Men jag börjar frångå detta mer och mer och jag känner mig mer och mer socialt accepterad och bättre anpassad. Trevligare, roligare, intressantare, snyggare. Ibland i alla fall, men jag är ju så omväxlande när det gäller allt så det är inget att hänga upp sig på.

Jag har åtminstone kommit fram till en rad genialiska lösningar på förvaringsproblemet jag haft på grund av bristen på möbler. Nedan följer några bilder för att visualisera min genialitet:


Skärp och tofflor på badrumsgolvet, exakt där man behöver dem och helt kamoflerade för omgivningen trots sin lättillgänglighet.


Vattenflaskan, fylld på tvättstället (missa inte att tandkrämstuben matchar tandborsten, har även en deo som passar till).


Vem behöver en garderob, eller sexig byrå när man har en stol! Ett extra plus är att jag just i skrivande stund sitter på kläderna vilket medför en sjysst skrynkling á la 2004.


Sist men inte minst den oändliga sängen som rymmer allt från kuddar och täcken till underkläder och plastpåsar och post! På nattduksbordet, som består av en ännu ej uppackad flyttkartong(både smart och snyggt), ryms en flaska minttu(ej i bild), raggsockor från Polen, en bok av Paulo Coelho samt lypsyl (under brevet). Om jag hade haft en sänglampa så hade den också stått där.

Det känns nästan onödigt att hämta min 3000-kronors byrå på mio på onsdag. Men min ipod hi-fi måste ju få något fint att stå på, bokhyllan gör den inte rättvisa.

Men nu var det tydligen sovdags.

Kräftskiva.

Idag på jobbet råkade en tant ramla omkull så allvarligt att ambulansen fick komma och hämta henne. Tänk när man blir så gammal och skör, läskigt.

I övrigt så har jag inte kunnat tänka på annat än sex de senaste två dagarna. Varje minut. Jag önskar att jag oftare vore slampig, för det är då jag har som roligast och får den bästa uppmärksamheten. Det ligger i linje med att den som bryr sig minst vinner. Man kanske även skulle kunna säga egocentrism eller egoism. Carpe Diem. 

Vad skulle du föredra, att bli våldtagen eller misshandlad?

Kräftskiva på lördag.

Sweeeeeeet.

Ooo! Vilken helg!

Fredagen avslutades med en helt godkänd fylla på svantes. Fick massa komplimanger och blev bjuden på diverse drycker. Asnajs.
Men ändå inget mot lördagen! Förlovnings/avskedsfest hos Marias päron. Vädret var kanon. Stämmningen på topp(efter att ett litet missöde, med en icke fungerande mobiltelefon och glömda husnycklar, löste sig på ett tillfredställande sätt). Maten var god och framförallt så var alla jävligt trevliga.
Det var helt enkelt den bästa festen jag kan minnas.
Idag har jag inte riktigt känt mig som i verklighten, som om jag gått lite i en drömvärld, som man kan göra efter en riktigt bra fest. Jag börjar dock komma ner till jorden igen och imorn är det ju tyvärr jobb som väntar.

Orkar inte riktigt skriva nåt mer nu, känner att språkets kvalité sviktar och det känns ju pinsamt.

So long suckers..

Cherry.

Antalet läsare av min blogg har åter visat en stigande trend. Kan idag göra en notering på 13 stycken läsare, den högsta noteringen sedan 1/8. Inte sedan 20/7 har antalet varit större, det var då 14 st som hade läst.

Jag känner mig glad och en smula bekymmerslös. Möjligtvis är jag hög på glass, det vore inte alls otroligt. Men jag hade i allmänhet trevligt i på min resa, skönt att komma bort lite och träna på att vara social med personer som jag inte brukar umgås med men som man väl ändå kan säga att jag känner, även om vi bra ses en gång om året, utanför msn.

Jag kände för att skriva något intressant och provocerande, men nu känns allt bara så inbäddat i ett glass- och chokladluddigt fluff.

Jag borde lägga mig.Känslomässiginkompetens, den nya folksjukdomen.


Ben & Jerry's.

Idag var jag som sagt i Sthlm. Och åt glass. Mycket glass. God glass. Underbar glass. Beroende framkallande glass. Och sushi.

Testade: Cherry Garcia, Chunky Monkey, New York Super Fudge Chunk, Fossil Fuel och Cholate Therapy. Helt otroligt gott och jävligt praktiskt att min ämnesomsättning gjort en rivstart så att jag kunde få i mig allt utan att känna mig som en bomb.
Ben & Jerry's borde finnas som "lösglass" överallt. Jag ett visst begär har vaknat i mig, jag vill ha mer meR mER MER, tills jag dör av glassförgiftning. Trodde att jag klarat mig ur glassträsket efter insikten om att glass är av ondo, men nu är jag tillbaka igen och jag förstår verkligen inte hur jag ska kunna ta mig ur det.
USA kostar tydligen en liten förpackning 1 dollar och jag tycker helt plötsligt att amerikanarna är fullständigt berättigade sin övervikt.
Om det gjordes fett och sockerfri B&J's som var lika god så skulle min ekonomi vara i stor fara.
Hädanefter kommer jag säkerligen ses tjyvåkendes på tåget mellan Uppsala och Sthlm eller Arlanda för att få tillgång till alla smaker. Det känns liksom inte lika gott att köpa på burk även om det troligtvis är det. Borde kanske köpa en egen frys.

Hittade dessutom en asbra present. Ska nog köpa mig en sådan själv så snart som möjligt. :o)

Snart ska jag lägga mig och drömma om glass.

Bye.

Tonsur.

Ibland förundras jag över hur liknande takar kan sväva igenom två olika människors medvetanden nästan samtidigt trots att de knappt har någon kontakt med varandra alls.

Idag gick jag en sväng på stan, svartbäcksgatan alltså , jag bor ju praktiskt taget på stan. Jag tänkte söka efter en present, men jag kände också att det var dags att göra ett besök på h&m, jag anade att det fanns kläder som väntade på mig där. Jag hann dock inte längre än till MQ innan jag hejdade min vandring, tänkte att det kanske fanns några ok byxor på rean. Det gjorde det dock inte.
Jag kikade in en snabbis på gina innan jag fortsatte till ovannämnda butik. Precis som jag anade så fanns där kläder till mig, riktigt, riktgt bra kläder
Jag hann dock inte med någon present för klockan blev sju.

Så på mindre än en timme och med mindre än 550 kronor spenderade så gick jag hemmåt med ett par byxor, en lila topp från h&m och en ärmlös ljuslila tunika från MQ.

Har ju som sagt ingen spegel så jag blev tvungen att ta några kort, för att påminnas om hur jag såg ut.

                             


Min vän Max har gett sig av. Han packade nädvändigheter i ett exemplar av försvarets persedelpåse, tog sin sovsäck, sin munkkåpa, sina orage pilotbrillor och lät Christian raka en tonsur. Sen tog han tåget till båten som senare tog honom till medeltidsveckan i Visby. Nu är han antagligen odrägligt full, kanske ligger han i ett dike.
Han är en av få som jag nog aldrig kommer tröttna på.

Fundera.

Saker att fundera på denna vecka:

- Förlovningspresent.
- Innehållet för min text i terminens första UNB.
- Kräftskivan på Uplands.
- E-mail till diverse instanser inom Uppsala universitet.

Och på onsdag ska jag nog äta glass i Stockholm, ben & jerrys. :o)

Det vore också bra om jag kunde fundera ut en passande matta för mitt rum och dess k

Svett.

Jag är snart vuxen.
När jag är ute och springer tänker jag att ifall någon tycker att jag ser fördjävlig ut så är det deras problem. Om jag, däremot, tycker att jag ser vidrig ut så har jag ett problem. När jag var yngre hade min egen åsikt inte så stor betydelse. Nu är det nästan det enda som räknas.
Och ja, jag tycker att jag ser aningen för blobb-aktig ut för att det skall vara till belåtenhet. Det är ju därför jag springer.
Som tur är så har jag ingen helkroppsspegel, inte heller någon våg. Oväntat nog har jag inte den minsta ångest över det heller, tvärtom snarare.
Men jag gillade min kropp bättre för ett par månaders sedan, innan jag började negligera mina träningsrutiner och äta okontrollerat (inte mycket men fel). Fast då var jag såklart inte nöjd någonstans till och med mindre nöjd än nu, men nu vet jag ju skillnaden. Jag ångrar dock inget, det finns inte stor mening i ånger. Gjort är gjort.

Min far hade talat in ett meddelande på telesvaret när jag kom hem från jobbet. Insåg att det var 2 månader sen vi talades vid sist, inte mig emot. Det var dock väldigt lägligt att han ringde just nu eftersom jag hade tänkt ringa annars, för att be om pengar. :o)
Inte för att jag är fattig, jag är snarare rik fast inte lika rik som han, men jag råkar veta att han och mamma betalade 2000 var i min brors soffa som han köpte(?) för 2 år sen. Därför vore det inte mer än rätt att de betalar lika mycket i min och mamma har förståss redan erbjudit sig självmant men min far är något mer av den snåla typen, utom när det gäller kläder och bilar till honom själv.
Så nu slipper jag känna det som att jag ringer enbart för att tigga, eller han slipper känna det så, eller jag slipper tro att han känner så. FTW.

Jag ska förresten få en egen "spalt" i UNB, Uplands Nations Blad. "Kulturchefen har ordet..." Hih.. måste hitta på något riktigt bra att skriva. =o)

Varma välkomnande sommarhälsningar från Paulina, kulturchef.

Inflyttningsfest.

Orkar inte riktigt skriva nåt så jag lägger upp lite bilder istället:

135654-235
Johan, Ackelman och Daniel, har skitkul.

if
Jag hade på mig klänningen som alla tycker ser ut som ett nattlinne.
Ser väldigt stor ut där, jag alltså..

if
Min granne Håkan läser för Per ur "Sex för erfarna",
en av de två bäckerna som ingick i rummet när jag flyttade in.

if
Hiskeligt intressant verkar det som.

if
Linnéa hade också inflyttningsfest.
Sitter här och kapsar gin med Fiona.

if
Max gosar med Johan. Sweet. :o)

if
Om 5 år kommer brudparet ha förvandlats till: Max, min bror och Johan(Sune Mangs).

Salad.

Påminn mig om att se på mer salad fingers.

Trötthet.

Långvarig trötthet kan nästan liknas vid depression.
Man tappar initiativförmågan, och man får humörsvängningar. Dessutom Kan saker som självförakt och dödslängtan uppstå. En annan tydlig skillad jag märkt är, för mig, extrema raseriutbrott.
Jag blir nästan aldrig arg annars men på senaste tiden, sen jag började jobba heltid, har jag blivit ganska lättretad och ibland blir jag sådär helt furious och vet inte var jag ska ta vägen för att jag är så arg.
Som häromdagen i duschen. Det började med att en alltför stor klick duschcreme rann ur flaskan, som inte bara är dubbelt så stor som en vanlig den har också ett dubbelt så stort hål, sen när jag kommit till balsameringen av håret så fick burken, min nästan helt nyöppnade toni & guy burk, för sig att den skulle ta en tur till golvet där den också lämnade minst hälften av innehållet på golvet. Där rann det över, blev helt galen och visste inte vad jag skulle ta mig till, ville bara slå sönder allt i min närhet, men nöjde mig med att slå knytnäven och huvudet i väggen samt slita i mitt hår, hoppade sakert upp och ner några gånger också.
Om det inte varit för att jag sovit dåligt i några veckors tid, undvikit att intaga någon mat de närmsta 9 timmarna före händelsen samt jobbat en hel dag, så hade jag med största sannolikhet kunnat ta det hela med ro.
Jag tycker inte riktigt om det här med att jobba så mycket, det verkar inte vara bra för mig.

Dags att skynda på, inflyttningsfesten närmar sig.

Bye.

En kudde.

I dag på jobbet fick jag i uppdrag att ställa upp 112 förpackningar nyinkomna doftljus. Tillsammans med dem kom också ett lass med kuddar, som jag liksom blev blixtförälskad i, trots att de inte var gröna. Ska köpa en sådan imorgon när jag ska dit på shoppingtur, endast 79 spänn.

I övrigt så har jag åter igen blivit mig själv. Jag trodde seriöst att jag hade blivit annorlunda ett tag men så var det inte. Kanske hatar jag mig själv lite mer, definitivt så är jag tjockare.
Det bästa har blivit att dricka sig berusad för att slappna av och sluta tänka och gnagas av allt man borde göra och känslan av att något fattas.

Over and out.

Oväntat möte.

Jahapp. Jag gjorde en liten möbelbeställning på nätta 7450:- idag. Hade det varit på IKEA så hade jag fått med halva affären, men nu var jag på MIO så det blidde bara en soffa och en byrå. Men det kommer bli snyggt som satan. Köpte även en skärm till min lampfot, väggdekorationer (typ som klistermärken) och ett par lådor i plast som jag ska förvara diverse saker i, för byrån kommer inte fören nästa vecka och soffan först om 6-8 veckor, lite surt faktiskt.

På min väg till MIO mötte jag en.. ehh.. typ vän, på hans jobb, mitt  en korsning i Boländerna. Han jobbar på Idrottsbudet och satt därför i en bil, men jag kände ändå igen honom direkt.
Jag tror inte att han och jag förstår varandra, därför ligger vår vänskap i dvala och han verkar inte klaga.

Nu är tanken att jag ska ut och springa, det blir tufft, men förhoppningsvis hjälper det mot det intensiva hat jag kände för mina ben idag.

Over and out.