Pain!

Gahh! Jag har drabbats av något så ovanligt som mensvärk! Har ju inte haft mens på ett halvår så även det är ju relativt ovanligt. Funderar på om gårdagens humör-avgrund kanske var något så exklusivt som PMS!
Jag känner mig nästan som en man som just blivit förvandlad till kvinna och får uppleva allt vad det innebär. Spännande, men jobbigt.

Talade lite med min mamma idag och jag blev förvånad hur liberal hon ter sig till lögner. Själv hyser jag i det närmaste ett förakt. Visst, ingen är helt ärlig, alla ljuger någon gång. Men det finns ju olika sätt.
Antagligen så förlorar jag snarast på min ärlighet eftersom jag vill att andra skall vara lika ärliga mot mig och det fårstår de antagligen sällan. De flesta skulle nog inte ens klara av det eller se det som ett rimligt alternativ.
Jag är ovanlig och det tycker jag om, men det ger mig också problem. Men jag bestämde mig idag åter igen för att leva vidare, att ta livet av sig är alltför komplicerat och taskigt mot min mamma. Få skulle ha någon förståelse för det.
Taking the easy way out.

Jag är bjuden på fest på fredag, det händer inte ofta, inte sådana fester i vilket fall. Om jag hittar någon att gå med så går jag nog dit.

Idag kom min kläder från H&M, riktigt najs. Tröjan är supermysig och snygg, resten ska jag prova imorn. Men nu måste jag sova. :o)

God natt!

Bitterhet.

Idag är en dålig dag, åtminstone för mig.
Har varit trött hela dagen och dessutom totalt omotiverad, frusen och slutligen bitter på gränsen till deprimerad. Men undrens tid är inte förbi.
Jag känner bara att jag har så svårt att lita på vissa.
Visst om det bara är en enkel vänskapsrelation så är det ju inga problem, jag sitter ju inte inne med någon hemligstämplad information direkt så jag vet inte ens om någon större tillit behövs.
Men det är det där andra, den där personen som man vill dela sitt liv och sina känslor med. Jag tror jag förlorat hoppet om att hitta någon sådan. Bitterheten kommer över mig så snart jag ens börjar tänka i de banorna på allvar. För minsta lilla tappar jag tron på allt, börjar ifrågasätta min existens och mening.
Det är inte så roligt.

Jag råkade lyssna på Röyksopp på vägen hem från stan och snappade upp dessa rader:

Only this moment (Holds us together)
Close to perfection (Nothing else out there)
No one to guide us (Lost in my senses)
Deep down inside I know our love will die

Only this moment (Holds us together)
Lost in confusion (Feelings are out there)
Scared of devotion (Doubting intentions)
Deep down inside I know our love will die

Stay or forever go
Play or you’ll never know
What heaven decided
You can’t deny it’s all you’ve been waiting for

Stay or forever go
Play or you’ll never know
Your spirit's divided
You will decide if I’m all you’ve been waiting for


Jag hade inte kunnat sagt det bättre själv.

Hur ska man kunna lita på någon om man inte ens vet varför man ska göra det, om det finns en tveksamhet ända från grunden? För man vet att ingenting varar för evigt oavsett.

Well for a lonely soul, you're having such a nice time
For a lonely soul, you're having such a nice time
For a lonely soul, it seems to me that you're having such a nice time
You're having such a nice time - Keane (såklart)

Older and viser.

Javisst! Äntligen har det hänt, jag har lärt mig något om tid.
Vissa saker måste ta tid för annars blir risken mycket stor för att det ska bli fel.
Alla relationer tar tid att bygga upp, jag har tidigare gärna velat tro att vissa relationer inte behöver tid, att de funkar med en gång. Men det är en illution, därför har jag haft så lätt för att bli sårad, därför att jag skapat mig en egen bild av situationen som inte stämt överens med den andres bild, men den har varit så tydlig och stark för mig så att jag inte kunnat se att den andres bild varit annorlunda. Detta har skrämt iväg många, och jag har stått ensam kvar, helt överraskad och oförstående.
Men jag tror inte att det kommer att hända mer, jag har insett ett annat sätt att förstå människor. Men man måste alltid ge sig själv lite tid och utrymme till förståelsen. Återigen denna distans, lösningen till nästan allt. Den ger en otrolig styrka och ofta ett försprång gemtemot andra.
Jag känner det som om jag fått ett syfte.

Idag var en trevlig dag, jag hoppas att morgondagen blir lika trevlig.
Men nu måste jag sova. :o)

God natt.

TONI&GUY

Jag ville bara tillägna ett inlägg till några produkter som har förändrat mitt liv!

Toni&guy

Mitt hår är verkligen precis som man skulle kunna önska, blankt och spännstigt. Förut var det platt och frissigt, fick kämpa som fan för att det skulle bli snyggt. Nu är det snyggt hur jag än gör nästan. :o)
Visst kostar det ju, men hellre betala mer och alltid bli nöjd än att snåla och aldrig bli det.

Fulin!


Jag känner mig en smula filurig idag.

Disco.

Disco var temat.

disco


disco2

Nu har jag svinbrottom i vanlig ordning. :o)

Disco.

Så var det dags för klubbverksfest igen. Temat är disco. Hörde först att det var djur, så jag hade planerat utifrån det men så pratade jag med Max idag och så sa han att det var disco. Så jag får tänkta om lite, tänkte inte vara så seriös men nu har jag i alla fall målat naglarna i lila metallic. :o)

Kort kjol, höga stövlar, mycket/färgglatt smink och fluffigt hår, funkar?
Skulle inte vara så seriös som sagt.

I morse när jag vaknade (vid 6!) kände jag en enorm smärta vid vänstra skulderbladet. Det gjorde sjukt ont, kunde knappt röra mig, som om någon stuckit en kniv i ryggen. Fick ligga och rucka lite tills jag var så pass uppmjukad att jag kunde resa mig och ta ett par värktabletter. Sen fick det blir ett långt, varmt, bad och nu känns det rättså ok.
Rådgjorde med mamma och hon sa att det antagligen var revbenen och skuldran som hakat ihop sig?! Sen uppstod en viss muskalkramp pga det. Var ju lite skumt, hoppas verkligen inte det händer igen.
Hade även allmän (tränings)värk i axlar, överarmar och nacke, men det gick över efter badet, riktigt najs. :o)

Den här veckan har varit speciell. Funderar på att försöka lägga den på minnet på något sätt. Känns som om många bitar i mitt liv fallit på plats på det sättet som de ska vara.

Undrar om jag inte ska gå ner till kiosken och unna mig lite lördagsgodis nu. :o)

Cya!

Olycksfall.

Min kropp gör ont. Jag har inte haft så här ont på väldigt länge. Det är som om den legat i dvala i flera månader och nu helt plötsligt vaknat och insett vad jag gjort med den. Nu kräver den mat och sömn och när jag tränar så blir jag trött och får träningsvärk. Som det ska vara.

Jag har hört att ca 10 % av befolkningen står för ungefär hälften av alla olyckor, trafikolyckor kanske det var till och med. Först tyckte jag att det lät otroligt men sen insåg jag ju att jag tillhör de 10%:en.
Det började när jag var  typ 5-6 år och skar mig på en
smygvinkel när jag skulle öppna en flaska trälim och fick sy 3 stygn.
När jag var ca 6 så hoppade jag från ett träd och fick en spricka i armen.
Sommaren då jag fyllt 7 slog jag en gång i knät i bryggan när jag badade och fick sy 5 stygn.
När jag var 9 åkte vi till Öland där jag blev angripen av en fästing och fick borrelia med symptomen halvsidig ansiktsförlamning (facialispares), som tur var avhjälptes det med 10 dagars medicinering, 3 sprutor om dagen genom en kanyl.
Vid en ålder av 11 så krockade familjen med en älg med bilen och jag fick taket på mig och slog ut lite tänder, fick sår i pannan och hjärnskakning.
Sen gick det 2 år och så krockade jag med en bil med cykeln på väg till stallet. Låg medvetslös i 1½ dygn och bröt nyckelbenet. Har nedsatt balans och en liten försämring av närminnet vilken påverkar min koncentrationsfömåga.

Förutom allt det så har jag gjot några vanliga cyckelkrashar och hästavtrillningar, haft 3 blåögon (inte samtidigt), stukat foten 2 gånger och krashat en bil (ingen blev skadad men bilen fick skrotas).

Men jag har aldrig känt mig direkt otursförföljd. Man vill ju gärna ha lite extra spänning i tillvaron liksom. :o)

Fredag!

Åh, jag hade just skrivit värsta inlägget om mig och min bror, med länkar och allt! Och så bara tröck jag på fel knapp och så försvann allt! Man blir så uppgiven.

Idag ska jag på lunch med pappa och Pelle. Har blivit sjukt mycket familjeliv den här veckan! Lunch med pappa i tisdags, när han fyllde 62, middag med mamma i onsdags, när hon fyllde 53, igår bjöd jag mamma och Pelle på 3-rätters middag (okej Pelle gjode förrätten), för att fira mamma igen och idag är det pappas tur igen. Blivit så mycket för att brorsan varit borta i Västerås till igår. Men jag klagar inte. :o)

Men jag känner lite oro inför kvällen, har ingenting planerat. Är dessutom ensam hemma hela helgen, inte bra att vara ensam för mycket. Men jag vet inte om jag orkar hitta på något, finns det något som är kul? Jag är kanske mest rädd för att ha tråkigt, det är ju ändå fredag? Får lite ångest.

Jag får lust att shoppa.
"Hej, jag har inga vänner så jag shoppar istället."

Fast man kan ju alltid gå och träna, men jag har sån träningsvärk och ont i höfterna. Men det är ju så najs att bara låta bandet rulla under fötterna, steg för steg, medan musiken dunkar i öronen. Jag måste ändå duscha och det är tre timmar kvar till lunchen.

Okej off to the gym we go!

Dumma H&M.

Jaha, vad dimper ned i brevinkastet idag? Jo klubberbjudanden från h&m-club. En check på 50:-, för att jag handlat för närmare 3000:- (när hände det?) inte nog med det jo man får även 20% rabatt på valfri vara. Det blir nästan 110:- i rabatt om man köper de plaggen jag just beställt! Gahh! Men jag kan nog annulera beställningen tror jag, de kan ju inte ha skickat den redan.
Jovisst! Packning pågår
Damn it! Då måste jag kanske gå och köpa något annat sen för att utnyttja erbjudandena?
De har mig som en liten mask på deras shoppingkrok.

Personer som är modiga, som inte räds konfrontationer eller konversationer, känslor eller vad som helst. De som biter i det sura äpplet om de måste bara för att det är så om man vill ha samvetet rent. De människorna som kan ha överseende med andra människors svagheter och därmed få dem att växa. De är sådana människor jag beundrar och vill låta mig inspireras av.

Borde nog springa iväg till mamma och laga mat nu, har ju lovat att bjuda på middag.

Bye.

Morning has broken.

De senaste två morgnarna har jag gått upp tidigt, på riktigt. Vaknade 7 igår och nån gång efter 4 idag, gick upp 8 respektive 7. Jag måste säga att jag tycker det är riktigt mysigt att vara vaken så här tidigt. För det första så är det ljust, morgon ljust. För det andra så har man ett helt hav med tid till sitt förfogande och man hinner med att göra allt man önskar, utan att stressa. Sen somnar man i tid på kvällen och slipper spendera en massa slötid framför datorn. Jag tycker även det verkar är bra för självkänslan, känner mig så vuxen och ansvarstagande. :o)

Igår bara råkade jag beställa kläder från hm, det gick liksom inte att låta bli efter att ha provat några klänningar nere på stan. Synd att det ska vara så jäkla kallt bara, man känner inte direkt något sug efter att gå barbent.
Detta är vad jag har att hämta ut nästa vecka:

hm1   hm3  hm2
Tröjan kommer dock i svart. Bilder länkade från hm.com.

Beställde även två par svarta leggings, tyckte det var lika bra. Nu skulle jag bara vilja ha ett par sådana här i grönt, så är outfiten klar, i princip. Bara att invänta våren. :o)

"Bättre sent än aldrig."

Jaha, nu har träden börjat tala och jag kan till och med ana ett visst mummel från stenarna.

Redish.

Redish

Känns bra. :o)
Okej, kanske inte syntes så stor skillnad där, men här:

Okej, det blev ingen jätteskillnad, men ändå bra mycket bättre. :o)


Igår.

Var en bra dag. Jag åt lunch med pappa på platina, eller vad det nu kallas. Köpte blommor till honom också, från mig och från Anke, som ringde på morgonen och undrade om jag ville göra henne den tjänsten. Det är roligt att göra folk glada, så det gjorde jag såklart, inte varje dag pappa fyller år ju.

Sen tog jag mig äntligen i kragen och tog mig bort till gå- & löpkliniken och köpte ett par springskor. Kostade bara 900:- faktiskt! Invigde dem idag och det var som natt och dag mot de gamla! Fick inte det minsta ont trots 7 km på löpbandet. Träffade pappa på gymmet också. :o)

Hade ett möte med en kvinna som vet vad man kan få för hjälp om man till exempel har koncentrationssvårigheter, som jag. Det kändes riktigt bra, om jag bara vågar ge järnet så ska jag nog kunna fixa att plugga till hösten. :o)

Idag hände det mest överraskande på evigheter. Jag fick ett sms (wow!) från Torgny! Vem vet snart börjar väl träden prata också.

Bye.

Rörelsen för mänsklighetens frivilliga utdöende.


Tog just en bild a mig och blev närmast förfärad. Mitt hår alltså, det är som en brunröd massa bara. I dag blir det färgning och därmed basta!


Vi talade om barn, jag och en vän, ingen av oss ville ha barn. Inte just nu. Men jag har den ultimata ursäkten eller anledningen rättare sagt, till att inte skaffa några småfolk. För jordens skull! Inte alla vet men det är lätt att förstå att männsiskans överbefolkning av planeten är dess största hot. Om vi endast hade varit en miljon till exempel, hade det knappast funnits några större hot.
Det finns fler som tycker som jag: The Voluntary Human Extinction Movement

Min andra anledning är att jag nog aldrig kommer hitta en lämplig fader till barnet. Eller jag kommer säkert hitta honom, men att tro att vi skulle kunna ha en relation, tillfredställande nog, för ett barn att växa upp i, den risken är ju minimal. Okej, jag är bara 21 men jag hyser verkligen inget större hopp om framiden och varje gång jag tror att motsatsen bevisats så hoppar den upp och står till mig i bakhuvet, skrattar åt mig: "..och du trodde verkligen!... hahaha.. när ska du fatta ..hahaha.. tvåsamhet är inte för dig lilla vän.. hihi"
Vill man verkligen leva längre än till 30-35? Jag är snart 22 och det känns som om jag levat för alltid. Det finns för mycket tid och för lite att göra.Nu snöar det igen!

Nattprat.

Jag hade tänkt skriva något. Men jag har inget relevant att skriva, slut på meningsfulla tankar, inget meningsfullt att göra. Ingenting. Är otroligt omotiverad till allt, och idag ägnade jag till och med en stund åt att hata mig själv, framförallt min kropp, bara för att jag inte kände någon motivation till att träna. Är livrädd för att tappa den och förvandlas till en soffpotatis.

Jag får ett infall att bara packa en väska (en stor) och åka iväg utomlands. Om jag bara hade någonstans att bo så tror jag allt skulle ordna sig. Just for a change. För att ingenting känns roligt längre och jag kommer mig inte för vilket medför en känsla av värdelöshet.

Men jag änmälde mig just som försöksperson för ett läkemedel på
Quintails. Jag menar nu när jag ändå har slutat med mini-piller så får man ju passa på och inte vara feg. Ett krav var dock normal dygnsrytm. Heh.. Men det ordnar jag nog, om jag nu kommer med. Har minst en månad på mig, kanske mer.

Jag kom idag på att fråga mig varför man fortsätter, vad är det som gör att man fortsätter att gå upp varje morgon (eller när man nu går upp), att man fortsätter att gå, andas, äta osv. Den naturliga drivkraften måste vara stark för jag kan då inte komma på något som helst som skulle kunna motivera min vistelse och förbrukning av jorden. Men det är klart, den art som bara la sig ner och dog kom ju inte långt i evolutionen.

Give it all up.

You know when to give up. When the price you'll have to pay for giving up, is lower then what you have to give in to keep up the spirit.

And maybe you'll tell yourself that every man who says he's always true, is a lier.
But it doesn't matter because you always belive what you want to belive, despite what anyone says. And maybe thats the only way, even though it seems to be wrong.

And you know that everything will never be alright. Will it?

And suddenly you feel awfully alone.

LillPärlan

Somnade efter 2 någon gång, trots att jag var trött som en gnu från elva.
Tänk vilken dröm att få bli pussad godnatt varje kväll, kan det bli så bra?

Vaknade klockan 8 och var klarvaken, fast trött ändå, omöjligt att sova mer. Käkade en enorm frukost (yoghurt med müsli och äppelmos, 2 ägg, 2 knäckemackor med ost, 1 äpple) för min stackars kropps skull och med förhoppningen att det onda i min arm skulle bli bra. Det blev det inte, dumma arm.

Det snöar nu igen och strax ska jag gå och tvätta. Borde kanske sätta på mig byxor först?

Segt sa räven.. 

Recensiorsgasque. Midvinterblot.

Jaha, så hade Uplands sin fösta 04, så långt jag kan minnas. Och jag var klubbmästare, ihop med Christina. Vi var lite kort med personal men serveringn gick fint, bara 28 sittande.
Sen fick jag sitta i dörren. Blä.
När det inte kom nåt folk var det långtråkigt och när det komm massa så var det stressigt, fast inte så farligt. Men det värsta var att man inte kunde gå därifrån, blev ju sjukt hungrig och trött efter ett tag. Som tur var fick jag lite trevliga sms att underhålla mig med.
Kom en massa folk, Dryg räknade på att det såldes ca 400 drinkar! Garderoben blev nästan full.
Vid 05.30 var vi klara med allt och alla fick sin lön, utom klubbverket. Dricksen, hela 1031 spänn(!), delades upp.
Sen tjatade såklart Dryg till sig en sexa och vi började dicka på det som blivit kvar av fördinken. Sen käkade vi pytt och sen, när vi bara var 3 kvar, gick vi upp och satte oss i festsalen och Dryg spelade piano och sjöng och vi sjöng och jag sjöng solo till och med, så jag blev tårögd av anträngning. Jag sjöng den enda låt som jag är riktigt bra på, För då lyser en sol. Som jag sjöng på skolavsluningen i fyran.
Det kan kännas så otroligt sönt att sjunga, som om man kommer till en annan värld.

Jag tror jag gick hem 12.40, sjukt trött, somnade som en stock. Vaknade knappt av klockan, trodde det var datorn och försökte tysta den genom att sätta igång den. Stört, sen somnade jag om. Vaknade när mamma ringde 16.20, knappt. Sov till 18, fick kämpa ett tag men kom upp 45 min senare i alla fall. Bara att pilla i sig nåt, klä på sig och cykla iväg till stallet. Kom ihåg långisar den här gången.

Fick Romo igen, fast nu var det dressyr, skänkelvikning och framdelsvändning igen. Jag tyckte det gick bättre mot slutet men Karolina tyckte att han var lite lat och smet undan. Jag tycker om Romo, fast han fick ett ryck, körde ner huvet och försökte dra över hela ridhuset. Buse. Han vill gnaga på allt och alla också, tar liksom en bit av tröjan, eller tygeln, i munnen och sen står han bara där och vägrara släppa. :o)

Jag har ont i armen nu igen, bara sådär, ont. :o(

Sweet dreams!

"Vill du gifta dig med mig?"

Hur ska jag kunna vet det?

Den här veckan har varit underlig, eller sånt som aldrig tidigare skådats har hänt. Om det bara gällde en sak så hade jag kunnat se det som ett undantag men det är inte så. Jag skulle kunna räkna upp ungefär fyra eller fem saker.

Men det inger mig ett visst hopp åtminstone.

Nu ska jag försöka sova lite till, lång dag framför mig.

Jag fick inte vara bitter i bloggen sa Dave, så jag slutar väl upp då.

Runt runt runt..

Allt bara upprepar sig, det är som om livet vore en enda LP på repeat. Med shuffel. Det är ingen idé att försöka för du kommer ingenstans ändå. Det enda du kan uppnå är att lära dig skivans alla spår, när du gjort det så vet du allt som behöver vetas. Men akta å att det inte blir ett hack i skivan det bli så enformigt då.

How long?

Tid, tålamod. Hur länge ska man vänta innan det är dags att ge upp? Hur vet man vad som är vad? Hur vet man vad det egentligen är som någon annan menar? Hur ofta inbillar man sig inte att man vet, för att sedan förstå att man fattat helt fel? Vet man ens vad man menar själv, vad man känner? Hur kan man egentligen lita på någon? När allt kanske bara är ett missförstånd? Man tror oftast det man vill tro, man kan lura sig vart man vill.

Milsvitt.
Diket.
På samma mark.
Det syns inte härifån.
Du står på andra sidan.


Att jag försöker skriva dikter brukar vara ett dåligt tecken. Men det känns inte så nu.

Gick en 2-timmars promenad med Erika idag. Kändes som det var mycket bra som blev sagt, som om vi står på precis samma ställe i livet. Med liknande tankar och viljor, fast med olika personligheter och erfarenheter.

Ibland skulle jag kunna leva bara för att få förgylla någon annas dag. Men det får oftast räcka med att förgylla mina egna på bästa sätt. Mat, vatten, sömn och kärlek.

Som en blixt..

Plötsligt så blev dagen mycket sämre. Tack för det.
Är huvudet dumt får huvudet och kroppen lida.

"Nu har jag gjort det igen!"

Jag har slutat säga så, tror jag. För jag vet att man gör om saker, misstag, och det bara är så ibland är man är till och med medveten om att det är dumt men man gör det ändå. Varför?
Ja det kan ju bli annorlunda denna gången, det kan ju vara den här gången som är den där gången när allt faller på plats. Det är alltid värt att testa.
Eller:  "Jag vet att det är fel men jag vet inte hur jag skulle göra annars, jag bara är sån."
Inte fan kan man skylla på någon annan heller, det kan man aldrig göra. Inte ens när man blir lurad.
"Ja men jag trodde ju.. " Tro kan du göra i kyrkan, vetenskap är det som räknas.
Vem är det som bestämmer ditt liv? Jag bestämmer i alla fall över mitt. Men man ska akta sig för att dra förhastade slutsatser, det är oftast inte så illa som man kan tro. Och även om det är det å kommer det att gå över.

Ingenting varar för evigt.

Jag skulle kunna säga, förlorar du en står dig tusen åter, men alla är olika. Förlorar du en kanske du får tusen andra men ingen kommr vara exakt som den du förlorade.

(In)somnia.

Jag har löst mitt sömnproblem. Bara sådär. Jag somnar vid 3 och sover gott ända till 9 och då kan jag gå upp och är pigg till klockan 3 igen. :o)
Jaha och hur gick det här till då? Innan kunde det ju ta mig 7 timmar att somna för att sen vakna efter 2 timmar igen. Tjaa.. Jag började äta lite mer bara. Så enkelt var det, känns som om jag borde varit medveten om detta, för om jag inte minns fel så har samma sak hänt förr. Men det handlar ju om prioriteringar. Självdisciplin kan ibland gå till överdrift.

Det slår mig när jag ser på bilderna i förra inlägget, att jag lever i en missuppfattning? Jag har nämligen allid tyckt att jag var smalare förr, men egentligen är jag smalare nu än någonsin. Eller åtminstone "tightare". Men jag tränar ju sjukt mycket mer nu så det är väl inte å konstigt, plus att jag nog lärt mig hur jag ska klä mig för att se så bra ut som möjligt. Usch vad ytlig jag känner mig. Men jag har väl en sån period, var ju så otroligt djupgående nyss så jag måste jämna ut det lite.

Idag ska jag köpa nya springskor. Är extremt rik idag så. Fick min semesterersättning från max och den överträffade mina förväntningar med nästan det dubbla. I like I like.

Nu ska jag göra nåt vettigt.

Bye.

Ages.

Jaha, har funderat på det här ett tag och nu har jag lagt ner en del tid och valt ut lite bilder från hela 2000-talet. Bara bilder på mig själv såklart, eftersom jag är så enormt ego, och för att det är MIN blogg. Mmm... ;o)

2000


2001


2002


2003


2004


2005


2006Jag funderar starkt på att färga håret sådär rött igen..

Städdag.


Vi hade städdag på uplands dagen till ära. Jag blev tilldelad toaletterna, turunge som man är. Haha.
Som tur var kom Christian förbi och fick hjälpa mig. När vi skulle spola av golvet så visade det sig att slangen läckte! Trodde det skulle gå bra ändå men den lossnade mer och mer och rätt som det var så hade jag en duschstråle över mig och jag blev alldeles blöt.

Jag har upptäckt att det ger mig stor tillfredställelse att städa, mitt nya favoritintresse nästan. Haha! Bara man har ett par ordentliga gummihandskar och andas genom munnen så funkar det mesta. Men skönast är det såklart när man är fördig och kan beskåda sitt verk. Kommer osökt att tänka på Bree i Desperate Housewives, som hade säsongsstart igår, hon är min absoluta favorit i serien. Såå perfekt, och psykotisk? Jaja, hon är härlig.

Det har sms:ats en massa på senaste tiden. Frekvensen har öket med flera hundra procent, innan sickade jag ungefär 3 sms i veckan. Nu är det säkert 10 om dagen, hur kul som helst! :o)
Får se vad mamma säger när räkningen kommer, jag är ju en sån där bortskämd typ som har föräldrar som betalar. Eller nej, mamma.


Vi fick dessutom våra nya tröjor idag, med namn och ämbete. Min råkade såklart bli blöt i den ofriviliga duschen men den gick inte sönder för det. :o)

Jag har planerat att äta semlor någon dag snart, man blir ju sugen så fort man ser en.


Alla hjärtans dag.

bukett
 Vid 12 tiden idag ringde det på dörren och där stod ett blombud med inte mindre än TVÅ paket till mig. :o)
Det visade sig vara en stor bukett tulpaner från mamma och en stor mörkröd ros från hennes sambo Sune.
Tog mig friheten att photoshoppa lite. :o)

rosFrihet i en liten mus.

Var på stan idag och shoppade lite nödvändiga grejer. En tröja, väldigt behövligt när ens garderob står på bristningsgränsen, men jag hade faktiskt bara 2 jumprar innan. Trosor, det är faktiskt dåligt för miljön att tvätta för ofta. Batterier, också väldigt bra för miljön, det är åtminstone bra för mig om jag syns när jag cyklar. En sadelmuff, så att jag äntligen kan sitta ner och cykla! Har stått hela vintern. Och så en optisk mus, så äntligen har jag fått komma ut ur min låda, så skönt.

Har också pådragit mig världens träningsvärk! Har ont i hela överkroppen och insidan av låren. Det är lite skumt för jag har inte gjort något ovanligt, inget som skulle motivera denna enorma värk. Men jag anar att det har att göra med att jag sovit 7 timmar på två nätter och att jag ätit lite dåligt. Var helt skakis av utmattning både i söndags på ridningen och igår efter träningen på friskis. När jag var på hm idag såg jag att jag faktiskt blivit riktigt smal. Men jag har inte gått ner ett gram, undrar om det kan vara min kvalitativa 39-kronors-våg från ikea? Jag har okså fått ont i armarna när jag tränat, inte mjölksyra-ont utan på ett annat sätt, mer i muskelfästena. Men jag ska skärpa mig och försöka äta lite mer, har ju inte känt av det innan men det verkar som jag nått någon gräns.

Nu är det strax klubbverksmöte, sen kör och sen... Hihi! :o)

Bye!

Koldolmar & kalsipper.

Barndomsnostalgi!

kk


Jag har äntligen förstått hur jag kunnat bli som jag är. Till och med hur min speciella relation till ordet gurka uppstod!
Lyssnade just på cd-upplagan av Koldolmar & Kalsipper. Lyssnade ofta på den när vi var små, älskade den då och älskar den nu. Helt undebart! Och VÄLDIGT pk. Hahahaha!

Jag måste haft världens bästa barndom.

Sovit två timmar, tror inte det blir något mer. Underligt nog så har jag bara tänkt på ungefär tre saker sen jag la mig, i vanliga fall brukar jag tänka på cirka 7 miljoner olika.

Vissa saker går inte att realisera, hur mycket man än försöker.

Förundran.Det finns de som aldrig slutar att överraska en.
Det är jag mycket glad för.


Jag försvinner så lätt.

Jag är verkligen ingen man behöver anstränga sig för att bli av med. Rutor5
Inget plåster eller ens lite kletig. Om du säger, eller antyder, att du inte vill se mig så försvinner jag i ett naffs och du behöver aldrig mer höra av mig.
I'm so movin on. I'm so good at leaving things behind.
Och att skrämma bort mig från första stund är inte heller särskillt svårt.
För jag är dålig på att knyta starka band och jag är hellre ensam än sårad.

I dag fick jag veta att någon, som jag ja inte känner men som jag träffat flera gånger och även pratat med, har dött. Jag känner mig tvugen att skriva om det för jag kan inte riktigt släppa det. Döden är en underlig sak, som förut inte påverkade mig alls. Har aldrig gråtit på en begravning, och jag har ändå varit på fem. Farmor, morbror, Björn-Åke, mormor och morfar. Jag var även på en av mina före detta vänners lillasysters minnesstund, hon var bara 17. Men jag kände ingenting. Men det var då, nu är nu och jag känner saker ungefär som andra. Jag är känslig, men ändå hård, man skulle kunna säga att jag lärt av mina misstag, jag är nästan för bra.

Vad är det för sorts dag i dag? En dag för känslor, tror jag, ovanliga känslor.
Rädsla, nervositet, smärta, tomhet, utmattning. Mest psykiskt, lite fysiskt.

Men jag har ändå varit ganska glad och vaken, sen kvart i sex i morse.

Romo

romoI dag fick jag rida Romo igen. Det var 3:e eller fjärde gången vi hoppade ihop. Och måste säga att stooora framsteg gjorts, både sen första gången och även under själva lektionen. Vi skulle träna på att hoppa i en båge som bestod av tre hinder. Man kom in på ena diagonalen i höger eller vänster galopp och så bytte man efter första hindret, tog nästa, som stod mitt på motsatt långsida, och bytte igen, hoppade hindret som stod i nästa hörn och bytte en sista gång. Det var en jäkligt rolig övning för det var så trångt och Romo är inte den som tar det lugnt precis, han är dock ganska liten och extremt vändbar.
Det kändes i alla fall hur bra som helst, nästan hela tiden. Kände inte att jag tappade kontrollen eller var osäkert på vad jag vad jag skulle göra. :o)
Smart som jag är så har jag inte köpt några ridhandskar vilket ledde till att mina händer var stelfrusna halva lektionen. Inte heller hade jag satt på mig långkallingar så det blev ju snorkallt att cykla, ögonfransarna frös till och med ihop.
Så nu när jag har ätit tänkte jag ta ett bad. :o)

Bye!


Romo


Koncept.

Igår kände jag det lite som om jag förlorade konceptet, tappade tron helt enkelt. Jag trodde först att det var någon annans fel, men sen kom jag på att det nog var mitt eget.

Idag har jag gjort lite nyttiga saker, betalat räkningar och sånt. Inte städat dock.
Vaknade vid 16 igen, eller egentligen vaknade jag tidigare men ibland bara vet man att det inte är någon idé att gå upp. Jag ska försöka med att vända mitt dygn tillbaka succesivt från och med nu. Alltid gå upp 7 eller 8 timmar efter jag lade mig. Oavsett hur mycket jag sovit.

Jag invigde min nya webcam, som sitter på "locket" på datorn, igår. Det var riktigt roligt för den var så mycket bättre än min gamla. Har aldrig riktigt gillat det innan, för jag har aldrig kunnat slappna av och datorn har segat osv., men nu gick det kanon.

Om en timme måste jag åka till stallet, jag hoppas att det inte är svinkallt ute, som det brukar. Vi har hoppning idag.

Jag känner mig så meningslös, allt känns så tråkigt, blasé. Man kanske skulle ta och hoppa i sängen lite?
Imorn måste jag gå till banken igen och så är det utskänkningskurs! På v-dala, då måste jag gå upp vid 7! Den stora frågan är om jag kommer ha somnat då? Antagligen inte. Blä vad jag hatar den här förbannade dygnsrytmen. Fan, då hinner jag inte gå till banken.

Det finns gott om saker att hata, dc till exempel.

Som sagt meningslöst.

Min stora kärlek.

Jag såg nyss Min stora kärlek, den var mycket bättre än jag trodde. På ett ställe där någon, minns inte vem, beskriver Rosmary så kanns det nästan som han beskriver mig, underligt nog.
Sen påminde Hal extremt mycket om en kompis till mig. :o)

I går hängde jag med Ville till Svantes där hans kompis skulle spela. Några fler vänner till honom var där och sen kom Dave också. Och när de stängde så fick jag såklart ha efterfet igen, tredje helgen på raken. Men det blev inte livat direkt, efter en halvtimme sov både Vilijam och Dave.

Så här vilt kan det gå till:


Jag blev väckt redan 8.45 i morse. Men det var precis det jag ville och jag kan tänka mig 1000 värre sätt att bli väckt på. :o)
Har beställt tidig väcknig imorn med, så jag borde väl lägga mig, var lite trött idag.

Var sjukt duktig och lät perfektionisten i mig få härja fritt, vilket lede till en ordentlig städning av mitt rum och dammsugning av hallen. Dammtorkade till och med! Så nu är allt såå fräscht, fick beröm av Emilia när hon kom hem. Imorn ska jag nog ta toan om jag känner mig manad.

Den här bilden tog jag igår:
Hatt

Jag älskar svart, kulle kunna gå svartklädd i en vecka i sträck och ha nya kläder varje dag nästan, utan att behöva köpa nåt nytt.

Natti!

Den eviga strävan.

Jag håller på att bli för liten! Kläderna blir förstora och skärpet skaver på höftbenen. Haha, låter som jag är värsta benranglet. Så är det inte. Men jag har krympt, men utan att gå ner i vikt, har istället gått upp till 68 från 66. Skumt.
Men jag är otroligt slarvig med maten, lagar knappt nåt längre och handlar minimalt. Sen tränar jag ju rättså mycket.

Fick brev från mitt försäkringsbolag idag, besked om vad jag skulle få för mina skavanker:

Blygsamma 11000 ville de ge mig. Haha, det är otroligt, för ärren i pannan fick jag ju bara 7500 och de är ju bra mycket mer störande. Nu kan jag köpa mina löpskor på en gång. :o)

Men nu ska jag kila till gymet, mamma ville träffas och fika på stan sen.

Stretchjeans.

Stretchjeans måste vara det mest ultimata plagget som finns.
De sitter nästan alltid bra och håller sig snygga länge, man kan gå upp och ner i vikt, utan att behöva köpa nya och så är de relativt billiga. Jag har 3 par som sammanlagt gick på 800:-, ett par var i och för sig på rea, men ändå.

Idag har varit en bra dag, även om den började dåligt. Somnade någon gång efter 9 och tänkte gå upp vid 11 men sen somnade jag om och vaknade vid 16 istället. Blev jättesur, som jag brukar när jag sover bort hela dan. Men det gick över ovanligt snabbt och ersattes av den sprudlande studsande glädjen, som brukar fylla mig i perioder. Sjöng till keane och dansade till scissor sisters och sen var det dags att gå och jobba till 18. Servering i Svantes, uplands nations pub. Det var riktigt kul, vi var ett bra gäng. När jag senare på kvällen mottog ett sms, och även ett mms(!), så kunde jag lysa resten av kvällen.
Vissa människor har en förmåga till att göra en så glad. :o)

Nu känner jag mig faktiskt lite trött, har ju varit vaken i 11 timmar. Ska nog försöka slumra lite strax.

Jag bara..

var tvungen att sno denna:

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[x] Tänkt på att matcha mina kläder
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte
[x] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[x] Druckit Cosmopolitan
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[x] Känt mig sugen på en kopp te
[x] Känt glädje över att få blommor i present
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[ ] Blivit arg utan anledning
[x] Gråtit efter 9 fyllda år
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell
[x] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat
Totalt: 19/22 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[ ] Ätit en blodig stek
[x] Läst en biltidning
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] Skött grillen under en grillfest
[x] Läst en bok av Jan Guillou
[x] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[x] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[x] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] Lagat någonting på egen hand
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[ ] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 14/22 poäng

Kan man vara en meterosexuell kvinna? Och ändå vara väldigt kvinnlig?

En av de DÄR nätterna.

Jahapp.
Somnade ju vid 2 igår så jag borde nog inte ha förväntat mig att somna tidigt i natt. Klockan är nu 06.35 och jag är fullt klarvaken, har så varit sen igår vid 10 tiden, på förmiddagen.

Man får massa tid till att fundera. För Svinalängorna är inte tillräckligt bra för att sträckläsa. 
Natten till igår drömde jag om min pappa och en vän till mig. De har aldrig träffats men i drömmen så gjorde de det, på ett badhus tror jag, i kafeterian. De kom mycket bra överens, jag har aldrig sett någon komma överens så med min pappa, han är lite speciell. Ganska underligt att jag drömde om just dem, eftersom jag inte haft kontakt med någon av dem på ganska länge.

Känslomässigt underläge. Är något ja inte klarar av alls, jag får fullkommlig panik och all min tankekraft kretsar kring hur jag skall återställa balansen, återfå överläget. Jag tror att detta kan vara ett problem, eller åtminstone ge problem, förutom obehaget jag känner när jag väl hamnar i situationen eller anar att den är annalkande. Det måste ju medföra att jag drar mig för att känna för andra, skapa känslomässiga band.

Sen det här med sanningen. Sanning för mig kanske inte är sanning för dig, när jag säger att jag alltid är ärlig så ljuger jag ju och när du säger det så är du inte heller ärlig. Men var går gränsen? Till exempel; om någon jag snackat med på internet frågar om jag vill ses, kanske jag säger ja, fast jag inte är helt säker. Det kanske inte finns plats för att säga "jag vet inte", jag kanske tror att jag vill, men inser sen att jag inte vill. Jag kanske antar att jag skulle kunna vilja, jag kanske vill just då. Jag kanske säger till dig; "Jag kommer hem till dig och sjunger en sång nu, så akta dig för att ge mig adressen." Du kanske ändå ger mig adressen men du förväntar dig inte att jag ska komma. Och jag vet att det är så så jag kommer inte, även fast jag skulle vilja. Har vi då båda ljugit, eller var det ett skämt? Tråkigt skämt i så fall. Vad är det egentligen som menas? Gjorde jag min sanning till en lögn?
Sanning för mig är att kunna stå för det jag säger, det kommer jag försöka göra tills jag dör. Men man måste få ändra sig ibland.

Jag tror mina hjärnceller kommer ta slut när jag ä 30, de kommer vara utbrända. Men då kanske jag åtminstone kan sova.

Mus.

Jag måste införskaffa en mus till Albin. Jag blir tokig sart, känns som jag är instängd i en liten låda, hur nu det kan komma sig.

Andra saker jag inom kort kommer att vara i akut behov av är:
1 mascara
1 svart kajal
1 brun kajal
Underlagskräm
1 par lågskor
1 par löparskor

Detta kommer kosta mig närmare 2000:-. Fast det är ju inte så farligt ändå. Skulle jag ju kunna tänkas ha råd med när jag får semesterersättningen från max. 
Jag lever annars på en sjukt låg budget, gör knappt slut på någonting. 300 i veckan kanske, inkluive mat! Festerna är dyrast, men jag har dragit ner på dem, känns liksom inte lika kul längre, vi är ju inget gäng. ¨

Jag tror jag kommer somna tidigt idag. :o)


Trådlöst.

Yeah!
Nu funkar mitt trådlösa nätverk. Vilijam var här och hjälpte mig lite, eller mycket kanske. Helt och hållet. :o)

Var till gynekologen idag och jag hade tydligen vänt upp och ner på bakteriefloran, igen! Att det ska va så mycket krångel hela tiden. Men han är jäkligt trevlig får jag säga, riktig lustigkurre. Fick penicillin så nu får jag inte dicka alkohol på en vecka, det var mycket viktigt sa tanten på apoteket.

Annars då? Jo jag är glad, fortfarande. Jag börjar känna mig stabil och generös, vågar dela med mig av min värme och annat.
Men min dygnsrytm ska vi inte tala om. Varannan natt somnar jag 2 och varannan 9 på morgonen. Det är inte riktigt bra känner jag, kvalitén på sömnen blir så dålig att man blir trött nästan jämt.
Har varit lite dålig med träningen också, men har haft lite ont i halsen. Sen så är det  svårt att hinna med när man sover halva dagen och har nån event på nationen andra halvan, på natten är ju gymmet stängt.
Men jag var där idag, jag har fått mycket positiva assossiationer till gymmet, blir glad bara jag tänker på att gå dit. Sprang 5 km på 27 minuter idag. Men blev ovanligt trött, kan hända att jag inte är riktigt frisk än, eller så är det sömnen.

Jag har träffat 2, kanske 3 intressanta människor de senaste månaderna. Det är en gaska bra statistik, man kan ju hoppas att det leder till något mer långvarigt. Känner att det vore trevligt att umgås med någon som förstår en på ett lite djupare plan. Har ju faktiskt ingen som jag delar alla tankar med. Knappt ens bloggen. :o)

Nej nu måste jag hämta tvätten!

See you in hell.

Ps. Glöm inte att ullen kommer från Ulla!

Insomnia.

God morgon!
Eller ska man säga go'kväll? Jag har ju inte somnat än, trots att jag har försökt i flera timmar.

Det slog mig just hur mycket jag uppskattar dem som är annorlunda och ogillar dem som är vanliga.

Jag funderade just över saker jag imponeras av. Egenskaper som uppmärksamhet och förmågan till att låta saker ta tid, relationer. Jag påminner mig själv gång på gång men jag har svårt för det där men att ge saker tid. Men jag tror i och för sig att jag testat allt och aldrig lyckats, så jag överlåter det där till någon annan. Jag har något relationsmässigt rörelsehinder, men jag har lärt mig att kontrollera mina känslor, eller ska man säga behandla? För det handlar inte om känslokallhet, jag är allt annat än känslokall, snarare känslig. Det handlar mer om att känna sig själv och sina känslor, att inte gripas av panik varje gång man känner något. Man måste lära sig att känslorna inte är en lag, man måste inte göra som de säger. Enklast är att bara avvakta så försvinner de efter ett tag, det gör det alltid, även om det kan ta år. Jag tror inte att jag hade klarat av att leva med mina känslor som jag gjorde förut, jag klarade ju inte direkt av det då heller. Att bli känslokall fungerade inte särskillt bra heller, allting blir bara väldigt förvirrat. Det går liksom inte att bara känna de känslor som man vill känna, man kan inte välja, det är allt eller inget, i princip.
Min lösning hette KBT. Mindfullness.

Det är intressant hur lusten kan förändras.
De senaste månaderna har jag bara haft lust till att sitta vid datorn och fundera, ensam. Just nu känns det som någonting bra, men jag vet att det var jobbigt emmellanåt. Men jag tror att jag behövde det, jag behövde komma underfund med en del.
Nu är jag inte alls där, nu vill jag umgås varje dag, prata, göra saker ihop med andra, till och med om det innebär fysisk kontakt. Jag känner ibland ett stort obehag inför saker som kramar och liknande, åtminstonde om de innefattar mig själv och "vem som helst".
Jag upprättar en mur kring mig själv som bara vissa utvalda får komma igenom, dem som jag vet, eller åtminsonde tror, bryr sig om mig.
Nu är den muren i stort sett borta, bara sådär helt plötsligt. Till och med sexlusten kommer tillbaka.

Det här är som självterapi, ett sätt att lära känna sin person genom att se tillbaka på sig själv och sina handlingar utan att döma. Bara registrera och minnas, se att allt slutade bra, då känns det mindre jobbigt nästa gång. Att skriva ner saker är bra. det gör det lättare att minnas.


Nytt.

Festen hos Max och Sanna i lördags var riktigt trevlig, inte exakt som jag tänkt mig, men ändå bra.
Upptäckte att Chris, som också hade fest några dörrar bort, faktiskt heter Christopher, överraskande nog. Han har även bra musiksmak, hittade till och med Keanes båda album! Men det var inte roligare än att han hade laddat hem dem efter att jag snackat om dem, vilket jag dock inte har ett minne av. :o)

När första gänget gick till norrlands, var jag på Chris rum så dem missade jag. När andra gänget begav sig så hade jag råkat somna på Max säng, vaknade upp 3 timmar senare. Två timmar är alltså för lite sömn för en lyckad festkväll. Fast den var ju inte helt misslyckad, jag hade riktigt roligt. Gick hem framt 4 och fick Dave med mig på efter"fest". Jag gjode pizza i ugnen och så kollade vi på tv och somnade i sofforna, som inte är det minsta ergonomiskt anpassade för sömn, eller någonting annat heller.

Vid 12 ungefär kom Emilia hem, hon genomgick en lasec behandlig i tordags och hade bott hos sin bror hela helgen för hon hade varit helt blind och hjälplös.Nu var hon bara halvt blind.


Idag är det recce-mottaning på uplands, det betyder gratis mat, så jag borde kanske knalla ner snart och hjälpa till. Det var tydligen oklart om det skulle komma några nya medlemmar alls.

Helgens bild:
Underbara glasögon!
glasses
Max.

Jag och Dryg
  i min hatt.                                                                       


                                                                  In Memorial.

Ny period.

Japp nu känner jag att det är dags igen. Denna gång är jag på väg åter till det glada och extroverta. Den evigt positiva Paulina som alltid är med på allt och inte sitter hemma om hon inte måste, är snart här igen.
Det är vad jag förutspår åtminstone
.

Partyprinsessa.

Namnet på min nya bebis blev inte alls Hugo, såg direkt att det inte var rätt när jag packade upp honom. Albin är hans namn.

Nu ska jag "bara" sätta fart på min nya trådlösa rauter och föra över alla filer, sen kan jag vara lugn. Heh..

Jobbade på en uthyrning i kväll. 200 spänn för 10 timmar, det är inte illa. Plus 18 kronor i dricks. Haha! Igår jobbade jag servering i Svantes och gick faktiskt hem med 266 kronor, dvs. 156 i dricks! Men då var vi bara 2 som delade.  484:- på 2 dagar, inte helt illa. Dessutom har det varit roligt att få göra något, träffa lite folk, känna sig behövd, fylla ut sin tid. Blev dessutom bjuden på efterfesten, av en av gästerna på disputationsmiddagen, den enda ur personalen som blev det, så jag tog det som en komplimang.
Man får vara glad för det lilla. ;o)

I morgon, då blir det fest kan jag lova! Max och Sanna, Chris och en till på Rundels skulle ha fest och sen är det -04 på Norrlands. Kommer bli grymt! Alla gamla döblare kommer med plus alla "uplänningar". Måste bara hinna fixa allt (datorn!, träna, sy in min tubtop som tydligen bestämt sig för att vara för stor). Men klockan är ju bara 5 så det är ju lugnt, om jag skiter i att sova i alla fall. Sov ju i princip 9 timmar igår. Oftast ordnar det sig bara man bestämmer sig eller tar lite kaffe. Känner mig dock lite skakis nu, är antagligen hungrig, eller lider av matbrist åtminstone.

Life aint so bad after all.

Nyklippt!

En bild säger mer än tusen ord:

hair
Och Paulina är nöjd. :o)


Timmarna.

Jag hade just skrivit värsta inlägget som jag var riktigt nöjd med. Och så glömmer jag ctrl c, innan jag klickar på "Spara & publicera". Allt försvinner! Sååååå irriterande.

Jag har väl inte den bästa balansen i mitt humör för tillfället. Brukar börja dagen men att bli jätteirriterad över att jag försovit mig (alltid) vad jag nu har att försova mig till (inget). De senaste två dagarna har det dock gått över ganska så snart. Jag har fått lite större kontroll över mitt liv och mer energi till att ta nya tag. Jag hade till och med större aptit och kände mig faktiskt hungrig idag. Det var länge sen.

Hade familjekväll med mamma och Pelle i kvällst. Vi åt gott och såg Timmarna på SVT. Riktigt vacker film, smärtsam, på ett skönt sätt. Jag älskar Nicole Kidmans tunna fina kropp, tror jag gått in i en ny period av att dyrka dem som är riktigt smala. Det är vackert. Men det tyder också på att jag ägnar för mycket uppmärksamhet åt min egen vikt och det vet man aldrig vart det leder i längden. 
Jag blev sugen på att läsa något av Virginia Woolf och se filmen om Sylvia Plath, med Gwyneth Paltrow.

Imorgon kommer Hugo, min nya bebis och första alldeles egna och bärbara dator. Det ska bli intressant.

Nu är De sju timmarna i paradiset slut, så nu väntar antingen Mankells Djup eller Alakoskis Svinalängorna.

Ska nog lägga mig nu så att jag inte försover mig till klippningen imorgon. Spänd förväntan.

God natt.