Stopp.

image182Jag tänkte åka och rida, men sen la jag mig lite och nu orkar jag inte, hade jag haft en bil så hade jag lätt gjort det men när man måste cykla 20 min dit och hem så, nä.

Men tidigare i dag så kände jag mig ostoppbar. Jag ville springa och aldrig stanna. Jag känner mig inte trött, trots 3 timmars sömn och 24 timmar arbete, de senaste 36 timmarna, jag känner mig inte heller hungrig, jag fryser bara lite, eller mycket emellanåt.
 
Festsugen.
Det ligger liksom i luften.
Valborg i Uppsala.

Chris håller på att dra ihop nåt, Johan är också lite sugen men Max är seg.
Msn-läget just nu.

Jag har 2½ vinare i kylen. Jag ska nog bli full i kväll. Sova lite först bara, eller ta ett bad.

Bye bye..

Fylle-sms.

Jag brukar säga att jag aldrig skickar fylle-sms. Jag menar, jag skickar nästan aldrig sms i vanliga fall heller. Men jag har ändå skickat sms på fyllan en 2-3 gånger det senaste halvåret. Han måste vara speciell han som får mina sms, det måste han. ;o)

Upptäckte att jag ser rätt nördig ut på bilden i förra inlägget, så här kommer en till:

Anorexia-arm? :o)

En liten svart lackväska.

Kvällens outfit:

black
Ja efter en timmes löpning kan man väl få va såhär snygg. ;o)

Solglasögon.

I fortsättningen kommer jag allt som oftast kännas igen så här:


brills

Solsken.

 Jag börjar så sakteliga vakna till liv (kaffe) och jag blir bara gladare och gladare. Det känns som om jag hade en stor sol inuti mig som gör att jag ler och bara trivs allmänt, trots att jag inte gjort en bråkdel av allt det jag skulle gjort.

Jag ska börja tro på under igen, ja det ska jag.

Rollator.

I dag är en sån där dag när min hjärna behöver rollator, den kan liksom inte tänka själv. Så jag skrev en lista, men nu står jag inför ett problem. Jag måste nämligen käka  lunch och jag vet inte vad eller när eller hur, sen måste jag fixa till mig så att jag kan åka till stan. Gårdagens flätor, mjukisbyxor och tofflor funkar liksom inte.
Ojoj, vilket projekt. Suck.

Jag luktar konstigt, inte illa, men inte som vanligt heller.

Hangover.

Jag borde varit lite mer produktiv känner jag. Men jag är nog lite bakis. Heh..

Men jag steg upp 7.20 och började tvätta i alla fall. En maskin hade jag lyckats skita ner, inte maskinen utan kläderna i den då.
Jag var lättpåverkad i går, det var kul men min balans var ju inte nåt vidare. Max var full som ett ägg, han hade druckit tre vinare och lite öl. Medan jag cykade hem skickade han följande sms:
"Blubb"
"Hä"
"Urk tröttsamt"
"Va"
"Va"

Livet är en fest nu. Allt känns rysligt bra, eller bra åtminstone, roligt, och det är ju det jag vill.
Max och Oscar trackade mig för mitt celibat, men jag känner att det är ett bra val. Det går bra nu. :o)

Citat taget ur min lunar"blogg" 20020429:
"Jag vet inte varför men jag känner mej lite deppig.
Mitt självförtroende har blivit sämre igen och all motivation är borta.
Allt känns ungefär lika tråkigt. :o(
För en gångs skull känns det inte som att vädret har nån betydelse. Men det är ju ganska tråkigt iaf.

*sucka*

och på torsdag har vi fysik prov.. förhoppningsvis så går det bättre än det förra... :o)

Ses"

Valborg!

Ja nu börjar det, känner det från tårna. Sitter och sippar på en supersöt grön drink, som jag blandat till, mitt barskåp börjar fan sina.

Imorn har jag fullt upp:
·Tvätta
·Tänka över vad jag ska ha på mig under valborg.
·Vaxa benen.
·Ringa.
·Chacka ett par nya solbrillor för mina har faktiskt gått sönder! :o(
·Leta fram studentmössan.
·Träna ska jag med göra.
·Deklarationen ska fixas.
·Och systemet måste också besökas.

Men jag är på g så det kommer bli fint. Men jag måste fan handla lite mat också. Men jag får ju lön så det är ju lugnt. Typ 300-400 spänn. :o)

Nej nu sa jag bli lite full.

Livet är bra, till och med musiken låter bättre.

Just ja, skulle behöva ett halsband med bjällra och neonljus till måndag. ;o)


Celibat.

Jag har kommit på en bra lösning. Jag har ju kommit till slutsatsen att kärlek är dåligt och att det inte finns plats för den i mitt liv, kanske inte för alltid men just nu och för ett tag framöver.
Men jag blir nästan bitter själv av att tänka på allt dåligt som kärleken ger så därför kom jag på att jag kan gå i celibat. Det har liksom inte samma dåliga klang. Visst kan man väl skratta och tro att jag skojar eller är en militant manshatare, men det är ju ganska roande.

Det känns bra, jag känner mig glad och tillfreds.
Jag hade inte kunnat drömma om detta för några månader sen, förut betydde sex och sökandet efter en parter allt, nästan. Även fast jag låtsades som att det inte gjorde det.

Äldre och visare eller äldre och mer förvirrad? Jag vet faktiskt inte, men har man inga mål så får man väl skapa sig.

Solbränd?

knas
Jag börjar fan ana en viss nyansskillnad i min hud.
Var tvungen att knäppa lite nya kort nu när jag äntligen fått tillbaka min kamera. :o)Ful-Skumpa.

Vi hade klubbverksmöte som vanligt idag. Vi testade "skumpan" vi ska sälja på valborg och jag drack två små pluttglas, 1 dl, och jag blev fan småfull direkt! Skulle käka lite med mamma innan kören och det var fan svårt att vara som vanligt. Råkade äta maten alldeles för snabbt så jag blev bubblig i magen och fick verkligen koncentrera mig på kören. Men skumpan var lättdrucken åtminstone. :oD

Valborg kommer bli hektisk. Hela helgen innan kommer bli ännu värre. Jobbar 10-17 på plantagen lördag och söndag och på lördag jobbar jag även 18-05 i baren på svantes. Sen anmälde jag mig frivilligt som kökshjälp, 18-03, på söndag men kom på att jag ju har ridning då så jag måste nog stryka det, behöver kanske sova lite också(?).
På måndag måste vi vara på Uplands senast 12, ska käka frukost på döbeln med "gänget" först, sen säljer vi skumpa mellan 15 och 19. Sen ska jag bara vara allmänt full och på tisdagen är det majmiddag, vet inte riktigt hur det går till men det löser sig. På onsdag ska jag vara åter på plantagen igen.

Jag ser verkligen fram emot detta. :o)

Fjällen i bilder.

Backe
Vemdalen, en av backarna och liftarna.

bra

After-ski?

vind
Det blåste lite en dag.

julkort
Årets julkort?

me
Paulina á la Slalom.

kanin
Söta små påskkaniner och kycklingar. :o)

Run on.

Fasen vilket härligt väder det är i dag!
Var på gymmet för första gången på flera veckor och sen tog jag en tur i skogen med springskorna och mina kortaste shorts! (hade på mig ett linne ockå). Märks fan att jag gått ner lite för kläderna sitter löst. :o)

I kväll är det kör och imorn ska jag jobba ett riktigt långpass, 11-19.15, samma på torsdag. Kul.

Försökte mig på att deklarera i dag men jag fattade nada så jag skjuter på det till fredag, känner mig en smula trött just nu. Men jag ska få tillbaka 2100 i alla fall.

Funderar på om jag ska införskaffa en sådan
här när jag får pengar sen. Tror näligen att jag kommer få en sådan i födelsedagspresent om exakt en månad. Om jag gör det så kommer min, som är lika dan som denna, att vara till salu sen.

Kör i kväll och klubbverksmöte.

Ute.

Nu är jag hemma igen, helt slut. Orkade inte gå hem utan fick cykla och det var jobbigt. Känt mig darrig och kallsvettig hela eftermiddagen. Om kanylen hade krånglat hade jag nog svimmat igen, men den har funkat perfekt. Förstår inte att man kan bli så slut av att göra nästan ingenting, men jag sov ju i och för sig inte så mycket i natt.

I morgon är jag ledig. Ska försöka skaffa en ny e-legitimation så jag kan fixa min deklaration.

Det drar ihop sig inför valborg har jag märkt.

Jag funderar på att ta ett glas vin, men då måste jag börja kalla mig hobbyalkis. Får kanske nöja mig med lite fler havreringar med fil.

Planer.

När jag var i fjällen och med distans till vardagen bestämde jag mig för att ta upp saker jag lämnat när jag kom tillbaka. Men det har varit svårt så jag ändrar nu det beslutet och går vidare. Jag lämnar inte allt förståss men en del. Jag skall bara få tillbaka min bok, men det är inte så bråttom.

Problem är något jag inte gillar, jag är bra på att lösa dem men vissa går inte att lösa. Då måste man göra sig av med dem på annat sätt. Jag tror att jag är lite av en problem dödare.
Jag har förändrats mycket det sista året, min livssyn, mitt hopp och mina drömmar. Jag har en dröm och kanske ett diffust mål.
För inte så länge sedan tyckte jag att meningen med livet var att finna någon att dela det med. Men så tycker jag inte längre. Jag vet inte riktigt vad meningen är. Jag skall försöka leva och lära mig att trivas med mig själv i varje stund. Jag skall försöka att ha roligt, för det gör åtminstone livet till ett alternativ att föredra framför döden. Meningen med livet är nog att vara lycklig, så det skall jag försöka uppnå.

Två timmar kvar och sen är vi lediga ända till 16/5. Weei.

Efter försöket.

Jag har funderat lite på vad jag ska göra för pengarna jag får för det här läkemedelstestet. Jag tror jag ska köpa en jacka, gillar inte riktigt min trenchcoat och variation är altid bra. Jag funderar på semester? Hultsfred? Men jag blir ju frisläppt först på onsdag kväll den 13:e, lite sent att åka till hultsfred då. Nya skor ska jag köpa. Min fötter, framförallt höger, har inte varit snälla på sistone. Så jag behöver ett par riktigt bra skor, som är snygga, kanske ecco och ett par av främre pelott.
Fast jag får nog en ok lön i maj så jag kommer nog kunna köpa en del redan då. För tillfället känner jag inte att jag behöver någonting mer just nu. Har verkligen kommit av mig i shoppmanin, vilket kan tyckas vara riktigt bra när man inte har någon inkomst. Jag ska nog spara en del pengar. Heh..

Errr.. en timme och 15 minuter kvar till lunch.

Sköterskans dröm.

Jag har verkligen en fin kanyl nu, blodet bara forsar ut. Den verkar funka bäst av alla i hela gruppen. :o)

Tankarna man har på natten är sällan de samma som man har på dagen. I natt när jag låg och tvingades fundera så tänkte jag på en massa trams, som inte bekommer mig det minsta nu men som gjorde mig i det närmaste förtvivlad då.
Tänkte på om jag höll på att bli galen eller deprimerad eller om jag kanske behövde gå till psykolog igen. Men nu mår jag bara fint. Kanske var det pms besvär, kanske inte. Jag hatar bara att inte ha kontroll att inte kunna styra mina tankar.

Jag har två personer jag måste prata med, den ena så snart som möjligt och den andra om en vecka ungefär. I natt kändes allt panikartat som om jag var tvungen att säga det på en gång!

Min förmåga att sova dagtid verkar helt ha försvunnit, men det är ju bra, antar jag.
Jag funderar på att börja äta mer viktväktar mat och kanske gå hela vägen till jobbet istället för halva. Tror jag gick ner 1 kilo förra veckan, men då hade jag ju tagit aktivt kol också, det sätter tydligen fart på magen, sa mamma.

Livet é en fest.

Fyy vilken natt. La mig vid 23 och somnade nästan nästan. 00.30 var första blodprovet, sen var jag klarvaken. Kunde inte blunda, utan att få ont i huvet, och inte titta för det var ett jävla lysrör som var trasigt och blinkade satan! Och så snarkade Robin så det hördes ända från den andra rummet, och så blinkadet, som nåt jäkla disco.
Somnade till nån timme vid 4, vaknade 4.30 för blodprov men lyckades somna om till 6.30 för sista provet samt väckning. Frukost 7, blodprov 8.15 och sen dos 8.30 följt av två blodbrov med 10 min mellanrum och två med 20 min emellan, sen en timme och sen varannan igen.
20.30 är min sista dos och sen är jag fri i tre veckor.

Min tankar höll på att ta livet av mig i natt när jag inte kunde sova, jag fick verkligen ingen pli på dem. De ville bara skena iväg och uppmärksamma fel saker. Det var riktigt illa. Till sist tog jag fram ipoden och lyssnade på Keane, då blev det bättre.

Var skitsur när jag vaknade, mens, har aldrig haft en så regelbunden cykel förr, det är faschinerande. Måndag var 4:e vecka. Till 13 Juni, sen är studien slut och jag får börja knapra piller igen. Weeei!

På fredag får jag min första lön, blir väl inte å mycket men altid något. Tänkte att jag skulle klippa mig men jag ska nog vänta lite, mitt nya toni & guy balsam gör verkligen under med mitt hår. Men innan balen måste jag åtminstone göra det.
Kanske borde skaffa en sådan här
frisyr.

Det är någons födelsedag alla dagar.

Nicole Kidman
Gwyneth Paltrow


Nicole - för att jag önskar att jag vore mer som hon.
Gwyneth - för att jag på nåt sätt kan idenifiera mig med henne.

Jag har sett tre svenska filmer de senaste två veckorna som jag faktiskt har tyckt varit riktigt bra.
Sista dagen
Kill your darlings
Som man bäddar..

Två av filmerna innehöll faktiskt Alexander Skarsgård, som nörd och som transa, en poäng till honom för det.
Kill your darlings var underbar, de andra hade en poäng.

Det gick riktigt bra att sätta kanyl i dag. Det stack till men sen var det lugnt, känns som jag vant mig nu, det är inget farligt. Mycket trevlig sköterska också.
Jag tycker om att vara här, vi är som en liten familj.

Jag tycker om att vara på jobbet, har kommit in där också, börjat hitta en plats att breda ut mig på.

Johnny Depp. Givet.

Sunny day.

I dag är jag glad, gladtrött, tröttglad. Flummig.

I dag är första dagen på resten av mitt liv, lite annorlunda igen. Lite gladare, lite bättre, lite roligare.

Jag pratade med en person i dag, som en start på min jakt efter någon att lära känna. Det var trevligt och definitivt ingen envägskommunikation. Motiverande. 

 

Jag lever här och nu, jag ska göra det bästa av att leva här och nu. Försöka se hur man får ut det bästa av varje situation och sen genomföra det. Jag ska ta för mig av allt roligt, för inget blir roligare än man gör sig och jag har haft alldeles för mycket tråkigt på sistone. Så tråkigt att det inte känts värt att leva.

Men jag ska leva ett tag till så kan jag lika gärna göra det bästa av situationen.

Åter inlagd med kanylen monterad i armvecket.


Gör om gör rätt.

Idag har jag hamnat i fel tankebanor och det är inte ens mitt eget fel.

Det började med att någon frågade mig hur jag hade det, om jag träffar någon nu. Sen var det mamma som frågade om Torgny, som ännu en gång verkar ha försvunnit ur mitt liv.

 

Jag vill inte tänka på sådant, för det är ju inget, men om man tänker på det så blir det något. Det växer och till sist så blir det större än en själv. Man äts upp inifrån och blir till en misslyckad klump. Istället för den självsäkra, självständiga kvinna man vill vara.

Om man tänker på rätt saker så blir man lyckligare. Om man inte tänker på sådant som gör en olycklig så blir man också lyckligare. Att älta saker är dumt.

 

Jag minns när jag var bäst. Det var härligt, men jag visste att det skulle gå över fast det inte kändes så. Jag skulle behöva vara lite mer bäst just nu, så jag ska försöka intala mig det.

 

Det finns ändå ljuspunkter.

 

Pass, kärleken kanske inte är död men den har ingen plats i mitt liv längre.


Ödet.

Det går inte att bestämma någonting i förväg, eller hur?

Nej.

 

Jag har bestämt mig för att lära känna åtminstone en ny person, inom en nära framtid. Anledningen är att jag inte känner mig nöjd med de relationer som jag har, de ger mig inte tillräckligt och nu känns det som om jag kommit till en gräns där jag behöver någon ny, någon som kan inspirera och överraska. Någon som kan ge mig något mer. 
Men det går inte att bestämma något i förväg.

 

Än så länge hyser jag allt hopp om att träffa denna person, vet dock inte hur länge det komer att hålla i sig.

Jag kanske återkommer med en lägesrapport om någon vecka.


Yllet.

kk
Jag kände att det var dags igen, för lite Kåldolmar och kalsipper. Jag har väntat ett tag på att rätt tillfälle skulle infinna sig för jag vill inte slöslyssna på skivan. I kväll i badet var helt rätt.

Trots att jag hört den säkert 100 gånger så tycker jag fortfarande att den är lika spännande och jag kan inte låta bli att bli glad. :o)

Vem kan komma på sådana briljanta saker som gubbar i korgar, lumor och jättegurkor?


It's lovely!

Aktier.

Sedan börsraset i början av året har jag inte brytt mig så mycket om börsen. Visst har ju di.se som startsida så man har ju koll på hur börsen rör sig, men jag har inte återinvesterat de pengar som jag tog ut innan raset.
Jag har dock gått och funderat lite på det här med aktier, har ju förr satsat mest på fonder men har väl insett att det bara är fegt och osmart.

Så jag bestämde mig för att köpa H&M. Det är ju min absoluta favoritaffär och deras idé är riktigt fin har jag märkt, som medlem med både kort och konto, erbjudandena haglar och man kan sällan låta bli helt. Men först ville jag ha lite koll så jag kikade lite på di's börs och såg att uppgången varit rejäl, så räjäl att flera banker sänkt sin rekommendation. Därför gjorde jag helt om och köpte Husquarna istället! Nu ska det blir spännande att se hur det går, med mitt största aktieköp någonsin.

I övrigt så fick jag just veta att from 1 april så tjänar jag 92,02 kr/tim, istället för 87,44. Det är var roligt att höra.
Jobbar 4 dagar den här veckan och trodde jag bara jobbade 1 nästa men det var tydligen 4 då med, kommer bli tufft men det som inte dödar härdar ju.

God afton.

Vädret har gått sönder?

I dag är det riktigt synd att jag har min kamera hos mamma i Säter.

 

Helt galet väder!

I morse regnade det lite, så att jag blev alldeles blöt om fötterna när jag gick till stan innan jobbet. Men sen klarnade det upp och solen tittade fram och jag tänkte att allt var rätt mysigt ändå. Men ett par timmar innan jag skulle sluta så börjar det regna igen, trodde jag i alla fall. Det finns en nackdel med att jobba i ett stort växthus och det är att om det regnar ordentligt så hör man inte var någon säger.

Sen slutade jag, räknade ut kassan, bytte om och gick mot utgången, men innan jag hann fram så fick jag världens chock!

På parkeringen utanför var det alldeles vitt! Och när man tittade närmare så såg man att det var vått också. Jag tänkte att det omöjligt kunde vara snö när det var så mycket vatten och det var det inte heller utan i själva verket var det hagel! 2-3 cm hagel! Och ungefär lika mycket regnvatten. Jag har aldrig varit med om något liknande.

Hade verkligen velat ta kort.

Hörde någon på bussen snacka om hur det skulle va om det blev sånt väder på valborg. Det skulle bli så fel. Alla skulle bara sitta hemma och ångestsupa.

Lite sällskap hade varit najs.


Kill your darlings.

kyd
I går var jag något helt otroligt trött, vilket resuterade i att jag kunde äta hur mycket som helst.
Vilijam kom hit och vi lagade köttfärsås och spagetti. Sen skulle vi gå på bio men vi åkte och hyrde en film istället och köpte godis. Ville insisterade på glass till kaffet så det blev det med. Sen åkte vi hem och svullade.
Trevligt var det men idag tänkte jag gå en extra lång promenad till jobbet.

Filmen, Kill your darlings, var faktiskt oväntat bra. Det är den enda filmen i sitt slag som jag sett; en svensk film, inspelad i usa, med både svenska och amerikanska skådisar och alla talar engelska. Jag kan varmt rekommendera den.

Men nu måste jag gå.

Bye.

Aktivt kol.

I går fick vi, som sagt, dricka 8x25 cl aktivt kol. Inte så smaskigt direkt, men vad gör man inte för pengar?
Jag märkte emellertidi dag en intressant bieffekt som intaget medförde. Jag ska dock inte gå in på några detaljer.

Har varit riktigt trött idag, känndes som det tog år att vakna. Fast då gick jag ändå en promenad på en timme innan frukost.

Jag visste inte riktigt vad jag menade när jag kände att jag hade nått en vändpunkt för ungefär eb vecka sen. Men nu har jag komit underfund med vad det var. Det var förmågan att säga till mig själv att inte bry mig, bara låta saker passera. Inte låta besvikelser dra ner mig eller ensamheten suga ut ljuset omkring mig. Jag antar att det är en slags livsvilja. För jag behöver verkligen inte bli deppig om jag inte vill.
meville
Jag märkte förresten i morse på vågen att jag tappat ½ kg medan jag låg inne, inte konstigt man svimmar då. Ganska effektivt med ransonerad mat.


Nu kommer Vilijam hit snart, vi ska laga köttfärssås och pasta. :o)

Skrupler.

Jag är dålig på att göra impulsiva saker, åtminstone om någon annan är inblandad.
Jag skulle till exempel aldrig gå hem till en vän objuden, det är knappt så att jag ringer till folk, i rädsla för att störa. Jag tror att det är en av mina sista skrupler som fortfarande består, det mesta andra har jag tagit hand om. Men det här lider jag inte direkt av, man kan ju liksom inte sakna något man inte varit med om.

När jag flyttade in i korridoren på döbelnsgatan var jag först skräckslagen för att knacka på hos de andra, om dörren stod öppen var det okej men jag kom nog aldrig riktigt över rädslan för att störa. Men det var ändå lättare i korridor. Det blev mer ok eftersom de andra ofta kom och knackade på hos mig.

Det händer mycket sällan att jag bjuder hem någon också. Men det händer ändå otroligt mycket oftare än att jag spontanhälsar på hos någon annan.

Jag antar, eller jag vet, att det är en inneboende rädsla hos mig. Jag är rädd för att inte bli omtyckt, jag är rädd för att andra skall tycka att jag är jobbig. Jag är rädd för att folk bara låtsas.
Jag antar att jag bara är ännu en bekräftelsehora.

Jag är trött, lång dag i dag.
På många sätt är det enklare att alltid vara ensam, även om det är outhärdligt.

Blood faint.

-7:e blodprovet, svimmade.venflon
Man kanyl var ju inte 100 i dag och när det 7:e provet skulle lämnas så ville inget blod komma ut alls. Sköterskan fipplade runt lite med den lilla slangen som satt i mitt kärl och plötskigt började jag känna mig yr. Sen blev allt svart och det kändes som om jag lång och sov och drömde. Härnäst börjar det tjuta i öronen och sakta ljusnar det, allt snurrar och jag kan inte fokusera blicken.
Jag ligget på golvet, med fötterna på en stol. Fem - sex personer står omkring mig eller håller i mig. De berättar att jag nyss svimmade.

Efter en stund får jag resa mig och gå till min säng. Där sätter de en ny kanyl i andra armen och så får jag ett glas saft. Missade slutet på En Geishas memoarer.

För alla som missat det så är jag inte sjuk utan bara pengakåt och lånar därför ut mig för läkemedels tester. Denna gång är det inhalatorer för astmatiker som ska testat på
Quintalis.

6:e blodprovet.

för idag. Har tagit min dos från inhalatorn och druckit 8 små muggar med aktivt kol. Kanylen som, idag sitter i högerarm, är nog lite sne för den göt ont. 

För övrigt är jag lite seg, sov inget vidare i natt och så är man ju lite hungrig för matransonerna är inte alltför väl tilltagna. Men men vad gör man inte för 13500 spänn?

Men nu är det filmdags. History of voilence.

Bye.

Dagens goda gärning.

image169När jag cyklade hem från Quintails upptäckte jag en padda som förirrat sig ut på vägen. Jag stannade genast och gnuggade händerna i grus. Sedan hann jag precis lyfta undan henne/honom till gräset innan det kom en bil. Det kändes bra. :o)

Stolthet.

Jag tror att jag besitter en stor stolthet. Många saker känner jag ett motstånd till att göra på grund av respekten för mig själv. Jag kan liksom inte understå mig. Även om jag kan ana att jag skulle kunna tjäna på att agera så.

 

I filmen Vanilla sky påstår en kvinna att man ger varandra en sorts löfte när man har sex. När jag var liten trodde jag också på det, jag skulle gärna tro på det nu också men det blev för länge sedan för smärtsamt. Eller jag intalade mig att jag bara var dum om jag trodde på något sådant.

Förut blev jag också kär väldigt lätt och oftast utan att veta varför. Men jag har lärt mig att man måste dra ut på det. Det är lite som en teater, man måste testa varandra, man får inte lita på någon direkt, även om man vill. Man måste visa att man är en bra motspelerska. Men jag tycker att värdet sjunker ju längre akten blir innan den når sin kulmen. Den som väntar på något gott.. Jag har aldrig förstått det här med att vänta, men vissa saker får man bara acceptera för att man vet att det är för det bättre.

Men jag tror att jag kanske sätter ett hägre värde på sex nu än då, sex är viktigt och jag är viktig.
Men det är klart att alla är ju inte lika pålitliga som jag, alla menar inte allt de säger. Det måste man komma ihåg. Kanske måste man vänta tills man hittar den där personen som inte är som andra, den där som förvånar en med sin godhet. Eller vem är det man väntar på? Någon som man tror kommer att göra en glad varje dag? Någon som får en att känna som en bättre människa? Någon man gladeligen ger hela sig själv till utan att känna att känna att man offrar någonting utan istället blir rikare. Men resten då? Ordnar det sig på auto?

 

Jag läste ut Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät. Trots att jag inte gillade den så lärde jag mig nog något. Paulo Coelho känns mer som en verklig person som jag träffat, eller åtminstone sett, än som någon som skrivit några böcker jag läst.

 

Jag trivs med att vara här, avskärmad från det vanliga livet, men ändå i sällskap med nya individer som kan lära mig något. Men snart släpps vi ut igen, men vi måste vara tillbaks i morgon bitti för att börja de egentliga studierna och ta våra doser och lämna prover. Det känns bra.


Såg nyss på House, det verkar vara en bra serie. Jag gillade hans blick och hans ärlighet.

Vanilla sky.

The sweet is never so sweet without the sour. The sour gets bearable because of the sweet. 


Har sovit otroligt gott i natt, trots blodprov varannan timme. Snart är det dags igen, sen ska jag sola lite.

 

Himlen är inte vanilj i dag. Himlen är outgrundligt blå. Vi har ett stort fönster i taket. Det är säkert 20 meter långt och vinklat som en ås.

Verkligheten känns avlägsen, det är härligt.

 

Man kan aldrig lita på känslor, inte heller på människor som saknar dem.


Jag önskar att jag kunde vara avlägsen för alltid. Avlägsen förutom i någons tankar.

Som en knarkare, fast tvärtom.

Nu sitter den där. Kanylen i mitt armveck. Rosa. Den är nog det värsta med hela studien. Har lite gammal ångest som ligger och gror också, men det mesta börjar gå över.

Någon har försvunnit, någon är mer än någonsin, någon har fyllt 20. Jag är en haj.

Snart är det dags att lämna blodprov igen. Kissa i burk.
Men jag är inte gravid, har inte hiv, vilopuls på 52 och min lungkapacitet är 16% högre än väntat.

Sommarnatt.

Bj i kväll. Var laddad som fan och det var kul i början. Men sen blev det trångt och jag fick ont i fötterna och blev trött och så vidare.

Imorgon.. ..är det innebandy. Sista matcherna i semifinalen. Haha, jag är egetligen inte ett dugg intresserad men jag kan ändå inte låta bli att hålla lite koll. Skumt. :o)

Kvällen började bra men nu känns det sådär. Lite småirriterad, men det går väl över. Ska väl sova nu. Jobb imorn och sen inläggning i ett dygn med provtagning.

God natt.

Björnrike.

Jäjä. Jag var iväg en sväng och åkte skidor. Och efter slipningen, av skidorna, får jag väl säga att jag var riktigt bra. Köpte ett par asnajsiga vantar och fick en superundertröja av mammsen.

Det är skönt att komma bort och på lite perspektiv, det behövs verkligen! Dessutom fick jag en jäkligt bra start tack vare underbara medmänniskor och vänner.

Allt ser ljust ut nu, på alla sätt. Jag ska bo i korridor till hösten, det är bestämt i dag. Får skjuta på lägenhetsköpet lite.

Jag skrev några inlägg när jag var borta som finns att läsa nedan.

En månad kvar till kmk-balen.
Godnatt.

Dag 1.

I believe I'm back on track. Där jag var för drygt en månad sen, innan jag blev sjuk (förkyld i 2-3 dagar). Mitt självförtroende börjar vända åter och allt går inte längre i olika gråskalor. Jag vet inte varför jag föll, men jag vet hur jag kom tillbaka. Det är tack vara alla de andra, de härliga människorna som finns runt om en, de som ger lite extra. Men jag måste ändå ge mig själv lite cred för jag har faktiskt försökt, även om det bar emot, så har jag försökt.


Jag har, så länge jag kan minnas, haft svårt för att ty mig till andra. Jag vill helt enkelt inte vara till besvär eller verka jobbig. Jag vill inte tigga uppmärksamhet av någon, jag vill inte lägga mig i. Min väg har blivit, under bara de senaste månaderna, att ge, att bry mig om. För att på så vis få något tillbaka.

Jag har slutat bry mig om småsaker som rättvisa och förebråelser. Jag var hemsk på sådant förut, men vad som egentligen är viktigt är inte en själv utan vad man kan få andra att känna.

Man får inte vänta sig att få någonting tillbaka utan tänka på alla andra som ger och om man lyckas hjälpa någon så kan man glädjas åt det länge.

 

Men självklart orkar man inte alltid, liksom man inte alltid kan vara där för alla, man får inte hänga upp sig på sina begränsningar utan föröka se det man gjort bra. Se det som andra gör bra och låta det stärka en.

 

Som i morse på bussen; jag hann precis i tid och hade en supertung väska, för jag skulle ju tvunget ha med Albin till Björnrike tillsammans med all annan utrustning jag verkar behöva för mina dagliga behov, när jag kom ombord och tog fram busskortet så hälsade föraren och sa glatt; Va fin du är! Sånt gör mig bara så glad, att människor orkar vara glada och sprida sin glädje till andra att de orkar bry sig och visa vad de känner, på riktigt.

Om bussföraren hade varit en man, som det oftast är, hade jag nog tänkt till en gång innan jag blivit glad, fast det är orättvist. Men nu var det en ung invandrartjej, jag antog det eftersom hon hade en liten brytning i sitt uttal, hon var dessutom vacker.

Det oväntade gör en oftast lite gladare medan man ofta inte sörjer det man är van vid förrän det är borta.

 

Ibland, fast jag skäms för att säga det, önskar jag ändå att någon brydde sig lite mer om mig. Men min filosofi är att allt blir vad man gör det till, de relationer jag har är där för att jag byggt upp dem och de är på det sättet eftersom jag byggt dem så. Man kan inte styra andra, man kan inte bestämma exakt vad som händer, men genom att hantera saker på olika sätt, hjälper eller stjälper man sig själv. Det gäller att välja rätt väg. När man gjort fel brukar det oftast straffa sig själv, men man får inte glömma att berömma sig själv när man gjort något bra. Man kan lära mycket av sig själv, allt annat kan man lära av andra. Det man inte är bra på får man försöka träna på, även om det är svårt. Man får helt enkelt inte ha bråttom.

 

Det är inte sakerna man gör utan människorna man träffar.

Jag är den jag är tack vare och på grund av andra.

Dag 2.

En utopi. Det förra inlägget beskrev min utopi, det jag någonstans strävar efter.

 

I kväll och även igår såg vi "I mördarens spår" och jag kan inte låta bli att se mig själv i henne, Jane Tennison. Ensam och livrädd för sällskap, på samma gång förtvivlad, men alltid sammanbiten och under kontroll.

 

Jag undrar om jag kommer att sluta som henne? Ensam i förnekelse och förtryckande av sådant som inte får tänkas på, det som inte går att tänka på. Man blir förtvivlad, det ständiga gnagandet där längst inne, man får inte nära det genom att tänka på det, man får göra annat. Tänka på annat och inte låtsas om det enorma förakt man känner för alla andra, de som lyckas, som lämnar en ensam och den lika stora rädslan för att någon skall bry sig. Bry sig för att sedan lämna en ensam och besviken. För det går egentligen inte att lita på någon.


Det var länge sedan jag längtade efter kroppslig närhet och jag kan inte direkt se mig med någon. När jag visualiserar min framtid. Förut var längtan efter någon ständigt närvarande, nu är inget beständigt, jag längtar aldrig efter någon. Det betyder i och för sig inte att det inte finns någon som jag tycker om. Det gör det, jag frågar mig bara om det är värt det? 


Det finns många sidor av mig
, jag är mångfasetterad. Det finns den jag var igår, glad och bekymmerslös, utåtriktad. Och så finns den bittra och cyniska sidan, den som kommer fram när allt det hoppfulla och positiva somnar. Så länge man inte tänker på den så märks den oftast inte, så länge man har energin att tänka på annat. Sen har vi den perfektionistiska sidan. Den som hänger in alla använda kläder direkt och putsar diskbänken och badrummet med ättika för att det skall blänka, som njuter av all sorts ordning. Det finns även en presterande sida, som söker utmaningar, gärna i form av långa arbetspass, sömn- och matbrist, där finns också en strävan efter perfektion, att bli bäst och klara allt, att bli fysiskt fulländad. I mig finns även en viss slarvighet, barnslighet och andra egenskaper som oftast visar sig i sällskap med vissa vänner.

 

Jag tror dock aldrig att jag kommer att bli alkoholiserad som Tennison, det ligger helt enkelt inte för mig. Jag tycker ju inte om whisky.


Dag 3.

Mitt huvud är tomt. Men det talas om storm på väderleksrapporten.

 

Jag har lärt mig att man kan lära sig nästan allt bara man vill och har tålamod. Man kan bestämma sig för något och sen genomföra det trots att man inte tror att det är möjligt. Människors möjligheter är nästan obegränsade.

 

Det jag inte lyckats lära mig är att stänga av mina känslor. Jag har inte lyckats göra mig oberoende av andra människor. Jag har heller inte lyckats lära mig hur man får en kärleksrelation att fungera, hur man får någon att stanna. Hur man får någon att älska en.

 

De två tidigare har jag gett upp, för det bättre. Den senare försöker jag i möjligaste mån undvika att lägga tankarna på.

 

Jag har höga krav, det vet jag. På mig själv, på livet, på dem jag väljer att inleda relationer, vilka som helst, med. Även om det gör mig olycklig ibland så kan jag omöjligt förmå mig till att sänka kraven, det vore att leva någon annans liv.


Dag 4.

Paulo Coelho.

Mamma gav mig nyligen "Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät". Läser den nu men kan inte sluta upp att irriteras av det eviga tjatet om gud. Gud har en enormt dålig klang i mina öron, personer som tror på gud skrämmer mig. De ger mig en känsla av obehag och misstro. Men i övrigt kan jag förstå det han skriver, nästan som om det handlade om mig, igen. Känslan var dock mycket starkare när jag läste 11 minuter, min åsikt är att Alkemisten är för män och 11 minuter för kvinnor, men att de handlar om samma sak. Alla hans böcker handlar om kärlek, dem jag läst åtminstone, men ingen av de andra handlar så mycket om gudstro. Inte på samma uttalade sätt.

 

Men allt han skriver om kärleken, det förstår jag och det stämmer överens med mitt tänkande. Men jag kan inte förstå hans hopp, hans vilja att ständigt utsätta sig för risker därför att det är meningen med livet. Kanske är det just i tron till gud som han finner styrkan till det och jag inte gör det. Jag har ännu inte funnit någon av personerna från hans böcker i min vardag.

  

Sista kvällen. I morgon åker vi hem, det skall bli skönt. Jag längtade aldrig hem förrän jag flyttade till Uppsala. När jag var barn var jag väldigt orädd, blyg men öppen för nya äventyr. Jag tror jag längtar hem till ensamheten, självständigheten, friheten. När jag kommer hem skulle jag kunna börja om, träffa andra människor, skaffa nya vänner, glömma de andra. Men det kommer jag inte att göra. Jag kommer fortsätta på ett lite bättre sätt än där jag slutade, med lite mer energi och glädje. Leva lite mer, ta lite sociala initiativ kanske. Senare, på söndag 19.00 är det dags att inställa sig på Islandsgatan 2, våning 4, för ett dygn av provtagningar som förhoppningsvis leder till 13500 spänn, brutto, om två månader.

 

Det har varit en bra resa.


Easter.

Jag hade tänkt skriva att det här var en dålig dag. Men jag nöjer mig med att den började dåligt.
Vaknade 7.15 och var säker på att jag hade försovit mig. När jag gick upp vid 8 så satt den där stressade känslan kvar samtidigt som jag var trött och hade en känsla av vemod.
Det kändes precis som när man avslutat något och gått vidare men inte är helt säker på att det var det rätta eller det man helst ville göra. Jag blev lite förvånad för jag hade inte väntat mig den, men samtidigt visste jag att den skulle gå över. Som efter alla de 4 gångerna jag och Anders gjorde slut. Den gick över.

Jag kände att det enda rätta att göra hade varit att ligga i sängen till 14, tillsammans med någon som var kramsugen. Det verkar fortfarande som det enda rimliga, även om klockan är kvart i sju nu. :o)

Supertrött är jag. Vet inte riktigt varför men jag har ju sovit aningen dåligt och ätit dåligt. Frusit som fan också, men det går ju hand i hand med det andra.

Imorn, 10.26, tar jag tåget till Säter och sen bilen till Björnriket. Ja de andra ska ju också med förstås. Mamma och Pelle och nu tror jag Sune ska med också. Han var lite tjurig först, för han är ju bara 53 så det är ju vad man borde vänta sig(?), men mamma verkar ha pratat honom till rätta.
Så fram till torsdag är det skidåkning som gäller.

Nu håller jag på och gör kyckling av någon dum anledning. Tog fram den igår men så ångrade jag mig, men istället för att lägga in den i frysen igen så klippte jag upp påsen. Var nog lite trött. Precis som hela dagen idag.

Kolla på film och kramas?

13.

Suicide bunnies.

Dessa var riktigt bra, sött:
1.
2.
3.
4.

Humor.
Det finns fler som uppskattar samma saker som jag, länk.

Imorn ska jag jobba, det ska bli roligt. Man njuter verkligen så mycket mer av att vara ledig när man inte alltid är det.

Det finns 3 möjligheter, 3 val. Eller nej det finns 4. Ett är typiskt dåligt och ett tråkigt, självklart är dessa dem som ligger närmast till hands. De andra två är mer osäkra, men jag vet mer om 14 dagar. ;o)

Förut trodde jag att man inte kunde välja, jag trodde att allt gick på slump, att saker bara hände. Så därför hände nästan inget i mitt liv, förutom några olyckor och andra företeelser som var av mer fysisk, eller ska vi säga vårdslös, natur. Men du vet att livet är som ett smörgåsbord, ett knepigt smörgåsbord.

Jag har slutat fundera så mycket, tack och lov. Min hunger har också försvunnit, gått ner minst 1 kg sen förra veckan.

Snart kommer jag försvinna till fjälls.

Liv.

Efter önskan från en av mina läsare döper jag detta inlägg till Liv.
Som jag skrev tidigare så har jag en annorlunda syn på döden än de flesta andra.
För att citera mig själv från tidigare i veckan: "Livet är ett hellvete och sen dör man. Det bästa är att man själv kan bestämma när." Men inte ens det är lätt.
Jag har nog inte så mycket positivt att säga om livet. Men jag blir glad av människor som ger bort sina plastkassar till främlingar som behöver dem.

Men nu vet jag. Gurka. Det är ett år sen Gurka dog i dag. När han levde fanns det alltid något bra, något som gjorde en glad. Något som gjorde livet värt att leva.


Och mitt fultal är faktikt 407, enligt siten.

Död.

Jag har en ganska liberal syn på döden. Mycket mer liberal än de flesta andra. De flesta tror att det vore hemskt att dö, men det tror inte jag. Jag tror inte det känns alls att vara död.

Well well, jg går mot en mer lättsam period nu. Har haft en seriös, inåtvänd, bitter, cynisk och hopplös period nu ett tag, men jag känner att det släpper. Jag är en sån jäkla periodare. Men jag är alltid lyckligast under mina oseriösa perioder. Då jag inte lever som jag lär utan bara lever. Levern skrumpnar,
fultalet skjuter i höjden och hjärncellerna hamnar i koma. Men det är då jag är lycklig det är då jag känner mig stark och fri och oberoende och oblyg osv osv.. Sen kommer det en dag då jag inte tycker det är kul längre. Då bestämmer jag mig för att det är bäst att leva ensam eller jag tänker att man kanske skulle skaffa en pojkvän. Jag orkar inte längre umgås så mycket, jag orkar inte ens försöka. Kan inte förstå varför för jag vill ju inte och nyss gjorde jag ju bara det jag kände för. Då kände jag för att umgås och vara trevlig. Sen känner jag för att försvinna.

Jag börjar lära mig nu, men jag kan inte påverka det nämnvärt. Eller inte alls vad jag vet.

Men nu är jag med i en studie. Mitt blodprov som jag lämnade i morse var bra så jag blev "antagen". Så under sammanlagt 3 veckor med en månads mellanrum kommer jag få skärpa till mig och leva riktigt sunt. Som tur var inte under valborg. =)

Men nu måste jag sova. Lång dag imorn.

Landskap nr 2 vt -07.

Jag hade fel, det var i dag som var en bra dag, inte i går.

Sov till 12, så trött, 10 timmar precis som igår.
Jag är en nattmänniska som gillar morgnar, men det går inte riktigt ihop för jag måste sova i alla fall 6-7 bra timmar per natt.

Vad hände egentligen förra veckan? Känns som det var så mycket att jag måste räkna efter en gång.
Måndag: Hade en seg, men mysig, start. Jobbade bar i svants på kvällen.
Tisdag: Introduktion på plantagen efter 4 timmars sömn. Regressionssexa på kvällen och sen snerikes men "grabbarna". :o)
Onsdag: Tror jag gick till stan en sväng sen minns jag inte mer.
Torsdag: Hälsokontroll på Quintails med blodprov, urinprov, spirometri, ekg, längd och vikt. Men det var tydligen knas så jag ska lämna nytt blod imorn. Hade 52 i voilopuls. :o) Fixade släppbiljetter till lördagen och hade möte med valberedningen och sen käkade jag med mamma och Pelle och åkte till ikea och willys för mamma hade bilen.
Fredag: Jobbade på plantagen 10-16 åkte direkt till uplands och jobbade servering 17-02. Sen blev jag kvar ett par timmar på sexan
Lördag: Reunion med gamla korridoren, men det var inte så många som kom så det blev sådär, var lite trött och sliten också. Roligare på tisdagen trots att jag var nykter då.
Söndag: Halvdöd halva dan sen stallet. Gick riktigt bra, fick mycket beröm. Prinsen var mycket sötare än sist vi möttes.

Jag känner att jag flyter med nu, låter livet ta mig dit det vill. Gör inte så mycket för att komma någonstans och det känns rätt så bra. Orkar verkligen inte planera, vågar kanske inte. Vill inte bestämma för det blir bara fel. Det enda jag bestämt är att jag ska söka kurser till hösten, ska försöka hinna med det denna veckan.
Rotar man i framtiden så hittar man mest bara hinder.

Uplands var underbart idag. Fixade maten till landskapet och fick beröm av typ alla. Jag rensade fläskfileérna medan Christina gjorde det mesta andra (rotfrukter, sås + tog betalt och ställde fram stolar). Kändes som vi hade en bra nivå. Och maten blev riktigt god faktiskt, om än inte så nyttig.
Det var också en sån där dag, en sån dag när man får en mängd med blickar utan att man egentligen vet varför. Men jag klagar inte, blickar är trevliga. Men jag tror ändå att det var håret.

Bestämt hur jag ska klippa mig nu för snart är det dags igen, känns som det var 2 veckor sen sist, men tydligen är det 2 månader som gått, var?

I morgon är det plantagen-dags igen, 11-18.30. Innan dess ska jag hinna tvätta och lämna nytt blod, hämta en slu-kurskatalog och titta efter en klänning. Det vill säga: jag borde sova nu.

God natt.

Knasboll.

Jag är glad nu. Vissa är bara så bra på att locka fram knasiga skratt, sen kan man föra dem vidare. Och skratta lite mer och komm på nya roligheter. :o)

Jag har tjyvkikat på ett par snygga ben också. Det är allt bra roligt vad man kan hitta på nätet. ;o)

Men nu måste jag sova!

Natti natt!

Leave, get out..

Ibland känner jag bara för att sticka, boka en biljett och packa väskan och bara åka. Var? Till England kanske eller New York. Men där är så dyrt. Australien kanske, hört att det är lätt att få jobb där.

Jag känner mig en aning förföljd av min eviga misstro till omvärden. Jag kan inte tro att någonting bra som bara är bra någonsin kommer att hända. Allting trevligt har alltid en otrevlig baksida. Jag försöker att alltid vara förutseende för att slippa bli besviken men inte blir jag gladare för det.

Så man kanske borde skita i allt. Igen, distans, distans och att leva i nuet. Sluta tänka och istället agera leva på impuls och inte gråta över det som skett, för det går inte att ändra på. Vad som kommer att ske kan ingen förutse så varför oroa sig i onödan? Don't worry be happy.


Praise for the morning.

image162I morse vaknade jag innan det ens blivit riktigt ljust!
Personalmöte på plantagen 7.30-9.30.

Det är verkligen något speciellt med att gå upp så tidigt, åtminstone när vädret är så vackert som idag. Det känns inte riktigt verkligt utan som om man befann sig i ett parallellt universom som är lite bättre och lite vackarare, lite smartare och lite mer ödmjukt.

Jag känner mig vacker i dag, jag känner mig stark och glad. Lycklig. Det enda jag skulle kunna anmärka på är den ihållande smärta som ligger över min nacke sedan igår, då jag satt i en dålig ställning vid datorn med balkongdörren öppen under några trimmar.

Idag ska jag städa lite, plocka upp saker på vinden, försöka mig på ett par varv på elljusspåret, jag kanske till och med tar mig ned till stan och försöker få tag i kurskatalogen från slu.

Det är en bra dag i dag.

Synday afternoon.

Jag försöker leva mitt liv självständigt och utan att påverkas av människor omkring mig. Men har insett att det är omöjligt eller åtminstone otroligt svårt. Små ord eller gester från någon annan kan göra en så otroligt glad men självklart ledsen också, det är ju egentligen det man vill undvika.
Genom att inte ha några relationer så minskar man såklart den risken mycket, men då uppstår ett annat problem. Nämligen bristen på bekräftelse. Det kan vara rätt så deprimerande. Jag har försökt göra mig stark så att jag inte skall behöva yttre bekräftelse utan veta vem jag är ändå. Jag trodde att jag hade lyckats, men så var det inte.
Vissa relationer vaktar man extra på eftersom man vet att risken att bli sårad är stor, men även fast man tror att man har full kontroll på sig själv så kommer det alltid en stund då man upptäcker att man faktiskt är sårbar.
De personer som gör en gladast är oftast också dem som kan göra en mest ledsen och besviken.

Vet inte riktigt var jag vill komma, min hjärna är fortfarande inte vad den borde(eller?). Antar att jag just upptäckt att någon påverkar mig mer än jag trodde. Men visst måste det vara så att jag också påverkar andra? Det är en spännande tanke. Har alltid velat lära mig hur man manipulerar folk och jag tror att jag börjat förstå en del.

Nu ska jag borsta tänderna.

Bye.

Reunion.

Jag var nog fullare igår än vad jag trodde. Hittade ett ofärdigt inlägg som jag inte hade ett minne av, det lät inte så jäkla uppåt:

"På ett sätt hatar jag att vara så här bitter och negativ som jag har blivit. På ett sätt är det ju bra, eftersom jag aldrig blir besviken. Men jag måste ändå fråga mig vad som är roligit längre.Tisdag  var"

Inte ett minne av det, men jag minns att det var sjukt jobbigt att skriva utan att det blev fel. :o)
Hade helt glömt att Dave ringde vid 4 också.

Har just räknat ut att jag sovit i snitt ungefär 6 timmar per natt de senaste 6 nätterna. Inte så konstigt att det känns som min hjärna stuckit till mallis eller nåt. Tog mig ungefär en halvtimme att komma på vad jag har gjort alla dagar i veckan, och jag kan fortfarande inte riktigt minnas vad jag sysslade med i onsdags.


Stress är bra mot matlust har jag upptäckt. Sömn och matbrist leder till ont i överarmarna, intressant nog. Långvarig matbrist leder till sömnproblem.

Jag träffade på Martin igår på norrlands. Det kändes nästan som om tiden stått still för honom för han började prata om i höstas och det lät som om han ville börja om. Och jag bara no no! Fick en länk till en blogg han brukade läsa. Haha, han var nog ganska full, precis som jag. December känns otroligt avlägset.

Nu ska jag äta en avokado.
Hihi, fått många kommentarer om mitt avokado/testikel inlägg. :o)