Det stavas R E A.

Uhh..
Jag sprang in på Holmlunds en sväng idag, bara för att kika om de kanske hade nån ok jacka. Hatar holmlunds annars, jävla brat-affär. Men idag var min dag för jag sprang först på en sjysst skinnjacka, en sån jag funderat på att köpa, sen kikade jag lite till och hittade en sån tygjacka som jag också funderat på eftersom skinnjackor oftast är lite dyrare än jag tycker är rimligt för en jacka. Provade båda men kunde inte bestämma mig, helt omöjligt. Så jag köpte båda. 899 blev det, ett riktigt kap! :o)

Känner mig så otroligt trendig just nu, som klippt och skuren ur någon av alla modebloggar.

gjsv

We might as well be strangers.

If I'd known that you would shut me out like this, abandon me like that. Then I would have stayed away, I wouldn't have shown my face. I would've stay hidden in the corner, stealing glances of you.
Because it wasn't worth it. Because it was enought as it was before. But much always want more..

Länk.

"I just miss you that's all."

Var är sniglarna när det inte regnar?

Håll med om att de är jäkligt bra på att gömma sig.

Jag säger aldrig att jag aldrig ljuger för det vore en lögn och jag tycker inte om att ljuga.

Jag sa att jag aldrig skulle låta honom gå, men det är precis vad jag gjort. En vän. Kanske en av de mest speciella personer jag träffat, minus kanske. Jag har till och med övertygat Max.
Men, jag tog kanske bara en paus, jag kunde inget annat, orkade inte. Men nu känner jag långsamt att energin och glädjen kommer tillbaka. Lusten att göra saker.
Jag kom på att jag tidigare kunde känna ångest för saker, för mig själv eller för att möta andra. Jag kom på att jag inte brukar känna så längre, möjligtvis för mina lår, men det är försumbart. Jag kom på det därför att jag åter kände en viss ångest och olust inför att göra saker. Därför satt jag hemma i lördags, jag brukar annars känna en annan sorts ångest över att behöva sitta hemma.

Jag undrar om jag varit en aningen utmattad på sistone, för jag har inte känt mig helt stabil. Men nu när allt lugnat sig så känns allt.. ..mer stabilt. Inte bättre inte sämre, bara lugnare. Det känns inte som jag springer längre och jag är inte heller rädd. På många sätt skönt.

Arbetet på Uplands är nästan över för terminen så jag kommer nog inte behöva stressa upp mig på ett tag, ett jobb klarar jag utan stress.

Jag planerar en comeback i grönt på fredag.

Until then: Don't forget that every silver lining is on the brink of a dark cloud.

Missmatch.

shortsJooo, det blev en liten bild igår i alla fall. Min nya t-shirt är ju så najs, för att inte tala om shortsen! Men färgen alltså, för ett år sen skulle jag för det första aldrig satt på mig någonting mintgrönt och för det andra aldrig ihop med något klargrönt! Men men, tiderna förändras. Jag har hört att det kallas modeslav.

Och min garderob blir bara grönare och grönare.
Pulver.

Nu är jag tillbaka, tillbaka där jag var för ett tag sen, sisådär 3 månader. Fast ändå inte. Jag har med mig nya erfarenheter i bagaget och har nog upptäckt minst en ny sida av min person.

Den största skillnaden är att mitt gladpulver är borta, mitt favorit pulver. Jag vet inte varför eller om det är för alltid men det är så det är, har jag fått förstå. Först blev jag orolig, sen skräckslagen och nu har jag anpassat mig. Jag gjorde vad jag trodde var rätt men misslyckades som vanligt. Så nu har jag sänkt förväntningarna och förhoppningarna för att inte gå under, förtäras av mig själv. Inget kommer bli riktigt bra fören jag hittat någon sorts ersättning för pulvret, så är det bara. Men om man inte tänker på det så känns det inte. Just nu känner jag inget, vilket nästan tycks mig lite underligt, jag trodde nog att det skulle bli värre. 

Man brukar säga om vissa hästar att de är en-mans-hästar, jag är en en-persons-människa tror jag. Långa perioder har jag bara varit till för mig själv, men jag tror jag har en vän åtminstone, om man använder mammas definitioner.


Blond?

Färgade ju håret, med en färg som kallades BLOND. Innan tyckte jag att jag var gansk mörkblond. Men frågan är vad jag är nu?
blond


Fast jag är lite nöjd ändå, passar kanske bättre i lite mörkare nyanser?

Shopping!

Idag tog jag igen för alla månader i fattigdom!

Började med att införskaffa en plånbok, det blev en röd en.
Nästa anhalt blev H&M, där tydligen alla kappor och jackor var slut. Men jag lyckades ändå lätt handla upp mitt presentkort på 500:-. Det blev knälånga jeans, en grönrandig piké, en grå klänning, bruna leggins och en
halskedja med ett litet äpple på i silver. Både klänningen och halsbandet har jag drömt om länge.
Sen drog jag vidare till gina, där upptäcktes ett par gröna shorts som satt lite för bra för att vara så sköna, kände mig sugen på nån mer sjysst vardags t-shirt så jag tog en ljust mintgrön med tryck. Tog ytterligare ett par shorts som var lite mer trekking aktiga.
Sen blev det kicks, efter att ha kikat i några klockaffärer utan napp. Blond hårfärg, utan slingor, får se hur det blir om några minuter.
Sen köpte jag mousse och hårspray på hemköp, klart billigast även om sortimentet är begränsat. Så blev det lite mat också.
Släpade med mig allt ändå bort till centrums enda djuraffär, men ridhandskar hade de visst inte. Men en hel uppsjö av übersöta marsvin. Blev såå sugen. :o)

Tänkte ta lite kort på alla outfits, men tror inte jag orkar.
Var även på gymmet. Och ja min matlust är försvunnen, det skumma är att det inte påverkar mig alls att leva på nästan inget. Skum skum..
Imorn ska jag jobba, det var någon som var sjuk tydligen.

Dags att skölja håret nu. Bye.

Sambo i tre dagar till.

En sak som stör mig enormt är människor som inte säker vad det är, när det är nåt. Som håller allt inom sig och låtsas som inget, fast det märks att något är annorlunda. Min sambo Emila, är en variant på det. Jag hade ju trott att vi skulle bli bättre vänner efter att vi flyttat ihop, men vi var det bara ett kort tag sen har vi glidit ifrån varandra. Och jag vet egentligen inte varför, jag har försökt anstränga mig, även m det finns saker jag stör mig på. Men vi pratar egentligen nästan inte om någonting.
Visst jag kan inte bara skylla på henne, men jag har en känsla av att hon tycker att jag är lite konstig. Och vi är ju lite olika. Jag är ju rättså öppen med allt medan hon är mer pryd. Jag antar att vi båda är ganska konflikträdda.

För ett tag sen så berättade jag att mamma nog skulle bli av med sitt boende i uppsala första juni, vi bor ju i hennes lägenhet nu och hon har bott hos min bror de dagar som hon har jobbat på ackis. Jag sa inget om att hon ville ha tillbaka lägenheten, för vi har ju hyrt den ett år. Men en fick jag eta att Emilia skaffat ett annat rum och nu flyttar hon snart. Hon skulle prata med tjejen om hon kunde upphäva övenskommelsen, men hon har inte sagt nåt, fören idag. Jag antar att hon inte vill bo kvar här och jg har väl i och för sig inget emot att bo själv. Men det är ju en hyra också.

Att prata kan vara den bästa uppfinningen någonsin.

Konferens.

Jag konfererade med mig själv på vägen hem från stallet i kväll, då jag även mötte Erika(!). Vi bestämde att jag inte är kär, punkt slut. Beslutet kan ej överklagas.
Jag kom även fram till att jag måste ta tillbaka lite av min självständighet. Visst, vänner i all ära men det får finnas gränser, har varit lite väl mycket upp och ner nu. Fast det känns lite tråkigt men jag får utreda om det finns en rolig lösning. Jag skulle till exempel behöva lite nya festpolare som gillar att dansa. Har blivit alldeles för mycket uplandstrams utan dans på sista tiden.

Vidare..

Imorgon då jävlar är det shopping som gäller. Har kommit på ytterligare två saker förutom den lista jag tidigare räknade upp; en klocka och ansiktskräm. Båda mina dunderklockor från guldfynd har nämligen gett upp, kanske på sin plats att lägga lite mer än 200 spänn den här gången?

Jag borde nog ta en vända på gymmet med, nu när jag är i stort sett frisk.
Gick verkligen asbra att rida idag! Fick
Milton, ansträngde mig verkligen för att göra allt rätt och fick mycket beröm och det kändes bra, som om jag verkligen börjat ta ansvar för min ridning. :o)

Så länge man bara har sig själv att bry sig om så går allting bara långsamt nedåt. Det är när man börjar bry sig om och hänge sig åt andra som bergochdalbanan börjar.

Something old...

Jag snokade lite i min lunar"blogg" igen och hittade denna, från 190106:

Welcome to the roller coaster of love!

And you thought you were happy cause you've finally found someone that light your magic spark and you thought that this were your happy ending.
Ha! Suddenly you know that the hell's just getting started.
This is the most precious attraction of them all. But don't forget what I was telling you about love just before.
You'll experience ups and downs you thought you'd left behind you in your early teens. It'll be hillarious! And painful. The turnings'll be amazingly quick. And the end will be in the darkest of places. Everything that you've built up, everything that is you, is now gone.
Sorry, but it's too late to get off now. You'll never know untill it's too late, it's your curse.
This is square one.

Men nej, jag är inte där nu. Och nej det blev inte så hemskt den gången, ingenting var hemskt det året, mitt första år i Uppsala. Jag undrar varför det inte är så fortfarande?

Stabilitet.

Nej jag kan inte påstå att jag känner mig särskillt stabil. Känns lite som att åka karusell, att leva just nu. Men det käns bättre nu än igår.
Men det slog mig, när jag försökte sova. Jag kanske är kär? Sist jag var kär blev jag också deppig och matlusten blinkar slött med sin frånvaro. Men jag har ju känt efter 1000 gånger utan resultat, men ändå.
Och jag vill verkligen inte, jag vill aldrig bli kär igen, det skrämmer mig likt hiv. Det finns ju ingeting som påverkar mig ens nästan lika mycket. Det äter upp mig innifrån. Men när jag väl är där så kan jag inte göra något åt det. 

Så, ska vi begå kollektivt sjävmord en vecka? Vakna upp som nya människor på lördag. Pigga och lyckliga som nyfödda kattungar.

Appropå kattungar så kommer det två jättesöta katter hit 16-17 juni. :oD
Det är min kära gamla plogenvän Emma som ska på utställning med sina ögonstenar Rustie och Oskar. Och de ska få bo här. Måste komma på en bra plan för hur jag ska kunna kidnappa åtminstone en av dem. :o)
Fast jag skulle i och för sig få köpa en av Rustie och Cleopatras bebisar om ca 1 år. Men då måste jag ha någonstans att bo. :o)

Run on run on!

Jag kände det som om jag sprang från något, som om det var farligt att stanna men ok så länge jag sprang. Nu vet jag att det var sant. Jag hoppas att det inte är för sent att börja springa igen för här kan jag inte stanna. Det är förenat med livsfara.

Jag förstår inte hur jag hamnade här, i vilket vägskäl valde jag fel väg? Kanske känns det bättre imorgon. Ska jobba åtminstone. Jobbet är bra. På jobbet har jag en roll och jag behöver aldrig tveka. Jag har blivit tilldelad en roll där reglerna är tydliga och enkla. Gör ditt bästa, var punktlig, noggrann, trevlig, vänlig, hjälpsam, försök att vara så snabb du klarar av att vara, om du är osäker, fråga. Prata, det är alltid bättre att prata än att vara tyst. Lär dig vilka som är dina styrkor och av dina egna och andras misstag.
På jobbet behöver man inte gå på känsla. 

Allting annat är känsla.
När någon frågar hur du mår.
När du bestämmer vad du skall äta.
När du shoppar.
När du ska ringa någon.
När du tränar.
När du skall svara på ett mail.
När du ska sova.
När du ska ut och festa.
När du klär på dig.
När du skriver blogg. 

Allt. 

I och för sig så drivs man av känslor även i jobbet. När man gjort rätt, någonting bra och får ett tack från en kund eller beröm från chefen. Då mår man bra och vill fortsätta att bli bättre, sträva högre. Man vill bli bäst, SM i hjälpsamhet.  

Men det verkar ha blivit ett hål någonstans. Jag vet inte riktigt varför men Meningen med livet verkar ha tagit semester, verkar vara en lång resa han är ute på. Men så länge man springer behöver man inte tänka. Men till slut ramlar man ju ner i det förbaskade hålet ändå, har man tur så snubblar man bara till, reser sig och springer vidare. Men om man har otur så kan man hamna var som helst.

Händer och fötter.

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig just nu. Känner mig så konstig. Rädd likom, men jag vet inte för vad. Jag vill göra något men vet inte riktigt vad. Vill inte sitta hemma men ändå gör jag det. Vill ut och dansa, men ändå inte. Vill gå till Uplands och hänga, men ändå inte. Och så fryser jag. Suck..

Jag tänkte, om du försvinner. Vem skall då göra mig glad?

Jag kom på varför jag aldrig brytt mig särskillt mycket om någon förut.
Det här med vänner är inte så lätt som man först kan tro, men när man väl börjat gå det inte att sluta.

Försvinn inte.

Konsumtionsamhället.

Jag fick den. Fast jag inte trodde att jag verkligen var så bortskämd. Men nu står den där och jag kommer att älska den i nöd och lust.Av pappa fick jag ett presentkort på gina tricot på 350 spänn och en bukett med liljekonvaljer. Jag tror ibland att mina föräldrar kommer från varsin planet. Konsumtionsamhället har inte nått pappas planet. Men mamma berättade att hans familj inte brukade fira födelsedagar när han var liten. Jag skulle nog bli odrägligt bortskämd om de båda var som mamma, nu är det lite mer lagomt. 

Av Sune och Anke fick jag presentkort på 500:- på h&m respektive trosor från gina och toni&guy balsamet jag hade tänkt köpa (verkar som min blogg har en bredare läsarkrets än jag trodde).

Dessutom fick jag en mascara och wingummin för mamma och Sune var ju just på Sicilien.

Tårtan var uppskattad och Pelle hade gjort jättegoda pajer.

Nu ska jag njuta lite av min nya älskling. :o)

Tårta.

Min första tårta!

cake
Jag hoppas att den är lika god som den ser ut. Ganska nöjd är jag.

Drygt 22.

Ja nu är jag drygt 22.
Guran sa till och med att jag kunde gå för drygt 24, som han.
Åtminstone kände jag att jag hade växt i min mansroll och vågad ta för mig mer. Hade grymt kul på Stockholms.
Det var en grymt bra födelsedag över huvud taget. Det märktes speciellt i morse när jag vaknade och kände mig besviken för att dagen var slut. :o)

Jobbade i dag, det var riktigt kul, fick plocka ut blommor. Sen när jag slutat handlade jag lite till brosan och mamma. Är ju morsdag på söndag.

Fick dessutom lön idag! Hade ju fantiserat lite om hur mycket det skulle bli, men blev lyckligt överraskad när det visade sig vara mer än dubblt så mycket! Under mina 8 slitiga månader på max kom jag aldig upp i så mycket, fast jag jobbade mycket mer. Jag älskar plantagen.

På måndag blir det shopping. =)

Men mina vänner håller på att gå sönder, inte alla med flera av dem är värsta deppiga. Känns som jag har någon förbannelse över mig som gör dem i min närhet trasiga.
Och jag vill inte sitta still och inte vara själv. Kommit in nån sorts stess-spiral som gör att jag bara vill springa på. Jag kan till och med säga att jag gillar stress, det tar fram bra saker som snabbhet, fokus och minskar dåliga saker som ändlösa grubblerier, långsamhet. Ja blir tom friskare!
Fast jag vet att det inte är bra i längden.

Sluta försvinna och gå sönder..

Paul 2007.

Får jag lov att presentera årets upplaga av Paul:

Paul07

22 år.

Ja nu har jag snart levt i 22 år. Jag känner mig för tillfället exakt som 22 år gammal.

Jag åkte ner en sväng till Uplands, trots att jag var trött som en gnu. Och jag blev bjuden på två drinkar och det sjöngs för mig. Helt underbart! :o)
Jag har aldrig känt mig så här uppskattad och speciell som jag gör nu. Jag har aldrig känt det som jag finns och syns så mycket som nu. Folk ser mig, de uppskattar mig och mitt sällskap. Det måste vara bra. Det tog mig ju nästan 22 år att nå hit, det måste vara bra. Jag måste vara på på något sätt.


Nu ska jag sova för imorn ska jag jobba och sedan förvandla mig till Paul än en gång, fast i ny tappning. Det är kalas.


Puss.

Nyemission.

Nu är jag utsläppt från quintails, nu har vi bara en vecka kvar i juni sen får vi pengar! :o)

Kollade just lite på mina pengar, Husquarna-aktierna som jag köpte har just förökat sig och blivit 100 B och 30 A istället för 100 B. Det var mycket trevligt. Verkar som jag gjorde ett bra köp där.

Man får nästan lite blodad tand.
Snart får jag ju ut pengarna jag satte in för snart 1½ år sen i aktieindexobligationer också, det ska bli spännande.

Jag undrar..

..vad som skulle hända om man bara struntade i allt. Att tänka på allt.

Man började äta precis det man kände för när man kände för det.
Man tränade bara när man verkligen hade lust.
Man struntade i speglar och satte på sig vad som helst.
Hade håret hur som helst.

Gjorde bara det man kände för.

Jag undrar vad som skulle hända?


45 minuter till sista blodprovet och sen hemgång.

En bra text.

I don't wanna be adored
Don't wanna be first in line
Or make myself heard
I'd like to bring a little light
To shine a light on your life
To make you feel loved

No, don't wanna be the only one you know
I wanna be the place you call home

I lay myself down
To make it so, but you don't want to know
I give much more
Than I'd ever ask for

Will you see me in the end
Or is it just a waste of time
Trying to be your friend
Just shine, shine, shine
Shine a little light
Shine a light on my life
Warm me up again

Fool, I wonder if you know yourself at all
You know that it could be so simple

I lay myself down
To make it so, but you don't want to know
You take much more
Than I'd ever ask for

Say a word or two to brighten my day

Do you think that you could see your way

To lay yourself down
And make it so, but you don't want to know
You take much more
Than I'd ever ask for

Why waste your energy?

Senast torsdag, annars..  ..men jag lider inte av det längre.

Just nu tycker jag om att skriva oförståeliga saker, låtsas som om någon känner sig träffad och förstår.
Så om du känner dig träffad, låtsas att du förstår.

Catch you. And I wont let you go. Because I like you and friends that I like I will not let slip away.


Catch you.Catch you.Catch you.Catch you.Catch you.Catch you.


Run to where you want. But I'm gonna find you.

Okej jag lyssnar på
Sophie igen. In the coffeespoon. In the next room. Behind the curtain.

Jag kanske är lite konstig idag för jag har inte kammat håret. Svårt utan kam.

Imorgon ska jag jobba. Jag vill dansa.

Min kanyl har fan varit helt prolemfri ända sen igår, det har typ aldrig hänt förr. Jag är glad.

När du är nere, eller inte, tänk på de små bra sakerna. Det lilla som gör dig glad. En person, en kommentar eller ett moln. Kanske en snigel eller ett léende. En tupp!

I'm breathing over you.
Over and out!

Materialist - Javisst!

Saker att köpa när jag får pengar:

Jacka/kappa, verkligen trött på den jag har nu, alla knappar verkar vilja hoppa av. 
Ridhandskar, helst innan jag får valkar.
Byxor, behöver ett par som inte ger mig sådan ångest för mina lår.
Liten svart handväska i lack, vem vill inte ha en sån?
Större handväska, så man slipper ta med en extra  påse.
Toni&Guy balsam, volume explotion eller moisture injection.
Mousse och hårspray.
Eventuellt en klippning, är inte alls nöjd med mitt hår som det är nu, det känns helt fel.
Kanske hårfärg.
Nån topp eller tunika.
Kanske en klänning.
iPod Hi-Fi, om jag ine får en när jag fyller, vilket inte verkar troligt.

Sen finns det säkert en miljon andra saker jag "behöver" om jag tänker efter.

Överdramatisera.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva.
Jag låg och tänkte en del igår, för jag hade lite svårt att somna på grund av en envis huvudvärk. Jag tänkte på vad man skulle kunna säga, kom på en hel monolog. Men sen insåg jag att det var lite överdrivet. En vecka liksom, det är inte så lång tid och det kanske behövs. Det är viktigt att man begrundar det man gör så att det inte blir fel. Men jag saknar ett och annat sms faktiskt.

Läsarna av min blogg har minskat drastiskt de senaste dagarna, undrar varför? De ökade i och för sig rätt mycket för ett tag sen också.

Som sagt, inget att skriva. Ska kanske gå och vila lite. Läsa. Mat om 1 timme och 20 min.

Bye.

Mastodontlista.

Hittade en lista i en blogg, var tvungen att sno den för att den var så lång.

Namn: Paulina
Kallas: Paulina, oftast. Försöker lobba för LillPärlan, men det är ju inget ultimat smeknamn. Pao, kanske vore bättre?
Längd: Ca 174
Vikt: Mer än jag ser ut att väga har jag hört.
Bästa vän: Ogillar att favorisera en enda.
Favoritsak: Albin, datorn.


Senaste..
person du ringt: Mamma
ringt dig: Mamma
person du sms;at: Torgny
sms;at dig: Max
mat du åt: Glass och jordgubbar.
godis du åt: Naturgodis.
dricka du drack: Burn!
låt du lyssnade på: Tror det var nåt med black eyed peas på p3.
person som logga in på msn: Ingen aning.
person du krama: Mamma
person som sov i din säng: Jag
person du var hos: Brorsan(Pärlan).
film du hyrde: Kill your darlings.
film du köpte: Har aldrig köpt en film.
låt du hade på hjärnan: Någon låt med sofie ellis bextor
låten du laddade ner: Senaste låten någon skickade var: Timbaland - Apologize
tv program du tittade på: Seinfeldt, tror jag,i tisdags.
personen du tänkte på: Mattias, det var hos honom jag såg på tv.
bok du läste: Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät, var den senaste bok jag läst ut.
du fick mail av: Birger Jarl, faktiskt.
person du fick brev av: Sarah.
gången hela din familj åt middag: På lördag ska vi alla äta tårta.


Vad..
har du på dig just nu: Gröna mysbyxor i plysch, lila tröja.
tänker du på nu: Att jag strax ska gå och tvätta.
tänker du på först hos en kille: Det beror nog på vad som är mest framträdande hos honom.
är det bästa med dig: Jag är anpassningsbar.
gör du på fritiden: Umgås, tränar och sitter här.


Är du..
kul: Oja.
glad: Oftast.
sur: Snarare bitter.
pratglad: Inte jätte.
falsk: Nej.
intressant: Väldigt.


Gillar du..
födelsedagar: Ibland.
kakor: Om de innehåller choklad.
glass: Glass är farligt, men väldigt gott.
telefonsamtal: Nja.
msn: Msn, är en bra sak.
resor: Ja.
att shoppa: Jag är en periodare.
tv spel: Aldrig haft chansen att fastna för det.

Vad skall du äta till middag idag: Så långt har jag inte planerat.
vad skall du göra sen: Bege mig till Islandsgatan 2 för att lägga in mig hos Quintails.
vad skall du bli när du blir stor: Lycklig.
vem har du roligast med: Max.
saknar/älskar du någon nu: Nej.
har du varit kär: Tyvärr.

Hur svarar du i telefonen: "Aaa"
Har en främling sagt att du är het: Ja det har nog hänt.
Äcklas du av spott: Inte det som är i mig.


Favorit...
färg: Grön!
plats: Rundels, snart i alla fall.
land: Sverige.
bok: 11 minuter
spel: Snowy
fordon: Häst, räknas det? Annars AlfaRomeo.
serie: Dead like me.
CD: Keane - Under the Iron sea.
café: Linné hörnan, är väl mysigt.
skor: Mina springskor.
mat: Linsgryta med bacon.
låt: Sofie Ellis Bextor - Catch you
sak att göra: Det varierar kraftigt.
sport: Ridning.
dryck: Jag skulle kunna skriva Burn, men det känns inte rätt.
kläder: Min gröna skjortklänning.
film: Pans Labyrynt


När..
åt du senast: Nån timme sen.
drack du alkohol senast: Igår morse vid 6 ungefär.
läste du en bok senast: I går.
var du på konsert senast: Keane, 11 november 06.
köpte du något senast: Blommor till min bror igår och avokado.
kysste du någon senast: Det minns jag inte.
svor du senast: I går.
sjöng du senast: Nyss till Me and my imagination.


Vem..
saknar du: Ganska tillfreds just nu faktiskt.
vill du döda: Alla människor?
rörde dig sist: Mamma.
vill du slå: Orkar inte..
vill du prata med: Mattias.
vill du vara som: Mig själv.
sårade dig sist: Hmm.. Torgny eller Christopher.
vill du bli redigt full med: Döbelsgänget.
gjorde dig riktigt glad senast: Mattias, gladpulver.
är snyggast i Sverige: Pass.
ska du gifta dig med: Gifta sig?


Har du..
för många vänner: Nej.
förföljelsemani: Nej
tvångstankar: Nej
någon annan psykisk sjukdom: Nej
någon fysisk sjukdom: Nej
färgat håret: Ja
brutit några ben: Ja
några piercings: Ja
egen dator: Ja
gjort bort dig rejält: Ja säkert.
bra självförtroende: Ja
komplex: Massor.
kysst någon: Ja
tagit nakenbilder: Nja, eller ja.
sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
bjudit ut någon: Inte vad jag minns.
blivit kär i någon på nätet: Ja när jag var ung blev jag det ofta.
dumpat någon: Ja en gång. :o)
varit otrogen: Ja faktiskt.
rymt hemifrån: Nä.
gjort något olagligt: Garanterat.


Tror du..
att du kommer bli något: En katt kanske.
på gud: Oh god no!
på rymdvarelser: Nä.
att folk tycker om dig: Ja
på ett liv efter detta: Nej
att fiskar kan tänka: Nja, eller nej.
att du kommer leva länge: Förhoppningsvis inte.


Är du..
förstående: Ja
öppensinnad: Jag vill vara det.
arrogant: Ne
osäker: Sällan
trött: Lite.
smart: Mycket.
barnslig: Ibland
liten: Nej
lätt: Nej
skoltrött: Nej
rolig: Ibland.
frågvis: Ibland
organiserad: Ja, har en liten perfektionist i mig.
hälsosam: Otroligt, förutom all alkohol jag lyckas hälla i mig.
lätt uttråkad: Nu var det länge sen.
vegitarian: Aldrig.

vem är din bästis: Ingen, eller många.
tatueringar: Usch nej.
skostorlek: 40
hårfärg: Nån sorts mörk blond.

önskar du att du bodde: Rundels. :o)
tänker du på självmord: Nej
dricker du: Ja
vilken parfym använder du: J'adore eller Amore
vad är du rädd för: Människor.
gillar du Berg-och-Dalbana: Jag blir illamående till och med av att gunga på vanliga gungor. Men det var kul förr.


För eller emot...
långdistansförhållanden: Emot.
utnyttja någon: Det beror på hur.
självmord: För.
teenage smoking: Jag är emot all sorts rökning.
att använda droger: Emot.
sex före äktenskap: För.


Har du nånsin...
gråtit över en pojke: Ja
gråtit över en flicka: Nej
ljugit för någon: Ja
varit i slagsmål: Nja..


Ska bli skoj: Att fylla år på torsdag och planerade festligheter pga detta.
Ska inte bli skoj: Att fixa nytt körkort.
Sparar till: En större förmågenhet.
Väntar på: Att tvätten ska bli klar.
Vad har du gjort idag: Vaknat, ätit frukost, varit i tvättstugen.
Var det kul: Näe, inte särskillt.
Hur tidigt stiger du upp: 8.30, ibland.
Vad ska du göra ikväll: Quintails, som sagt. Kommer ligga och bli tappad på blod varannan timme i ett dygn.
Är du seriös: Oftast.
Vad är du allergisk mot : Inget, vad jag vet.
Var har du ont: I ryggen och lite i magen, mensvärk.
Använder du hårspray: Ja oftast.
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Lite.
Är du glad nu: Mest trött.
Var du glad igår: Tröttglad.
Stockholm är: En stor stad.
Göteborg är: Ingen favorit direkt.
Kan du sjunga: Ja.
Mer värt än guld: Jag? :o)
Spaghetti eller makaroner: Omväxling förnöjer.
Ett land jag helst vill besöka: New York


Den 29:e timmen.

Jag hade just bestämt mig för att ge powernapen en chans, eftersom jag märkt att jag omedvetet låg och blundade i sängen, jag hade ställt klockan på 16.30 och lagt mig tillrätta bland kuddarna. Då ringer mamma! Vi ska gratta Pelle i kväll så hon ville planera lite. Sen var det kört, fick gå upp och vräka i mig 15 liter fil med havreringar och fitness-flingor.
Läste i min nya bok, I form för livet, den verkar vettig, eftersom den ligger i linje med mina egna funderingar. Om jag skulle lyckas få smalare lår tack vare den så ska jag fan nominera den till nobelpriset. Den enda metod som funkat hittills var ganska krävande och inte helt ofarlig. Träning funkar riktig dåligt.

Jag är i en extremt social period just nu. Jag skulle kunna umgås 24/7, men inte med vem som helst. Men jag vill ha bekräftelse, inte för att känna mig säker i mig själv utan för att må bra. Det känns så egoistiskt, så dejavú all over again. Det är väl det där gnaget som gör det och inget kan jag göra åt det.

Det var någon som sa att han skulle ta kort på mig. Men han verkade lite underlig så jag tar inget på allvar. Men kul ändå med lite uppmärksamhet.

Men nu vet jag vad jag saknar, jag saknar hud mot hud-metoden. Inte så det gör ont men skaver gör det. Jävla skit.
- Plåster någon?

Jag kom på att jag känner en till som bor på rundels, men som inte är uplänning utan kalmarit. Kalmars nation har ju också rum där. Han springer och har en dvd-box med seinfeldt och heter lika som min pappa.

Skål, det känns som jag är på låtsas, som en tecknad figur. :o)

Elit.

Yeye. I vinter ska jag på bandy, det är bestämt, skulle få fribiljett och allt. Hihi. Jag ska skriva egna hejjaramsor och stå och hoppa och skrika (måste ju hålla värmen på något sätt). Haha. :o)
Nej men allvarligt så är det riktigt festligt hur mycket information man kan få fram om sina elitidrottarvänner på google. Längt och vikt och födelsedag, allt!

Legat och vilat ett tag nu, ingen idé att sova. Jag längtar verkligen till augisti när jag får flytta till rundels och bo riktigt centralt. Nära till Uplands och nära till stan. Framför allt så blir det nära till mina vänner, det ska bli skönt. Slippa gå eller cykla de där 2-3 kilometrarna för att komma hem varje kväll man varit där. Och till balen kommer det ju bli perfekt!
Och Dryg kommer bo mittemot och Max i trapphuset bredvid. Och Christian och Annie och Linnéa och Chris och Viktoria och Erik och SnyggHenke och.. och nej nu kom jag inte på några fler, men jag vet att det finns!

Mina vador fick komplimanger igår, de passar bra i knälång kjol och pumps. De hade till och med diskuterats under sittningen. Nöjd är jag.

Men det är något som gnager i mig nu igen, något som pickar på mitt förstånd och jag vet vad det är men jag kan inte göra något åt det, jag måste bara vänta. Men ibland är det så svårt. Ofta går det bra men iblad kan jag bara hata det. Ibland när jag vet varken ut eller in och behöver någon form av bekräftelse.


Jag borde nog äta nåt. Lite skakis. Helt otroligt flummig.

Min bror fyller 26 idag. Grattis!

Home sweet home.

Ja nu är det ganska skönt att vara hemma. Åkte till uplands strax före 13 igår, kom hem nyss. Sov ett par timmar på en soffa innan jag orkade pallra mig hem.

Fick lite halv panik igår för Per, som är barchef, var grymt försenad och jag hade ju inte full koll kände jag och desutom skulle han hoppa in som servering. Men det ordnade sig ändå. Jag glömde vattnet, men kom på det under förrätten och så glömde jag ljusstakar och kandelabrar, men det fick vi ställa in i pausen, var ändå ganska ljust fram tills dess.
Köket var lite efter, men det var ju inte mitt fel.

Jag hade en del att skriva men, jag orkar inte riktigt nu, får ta det sen.

Bye.


Vårbal.

I dag är den stora dagen. Känner mig laddad. Har tagit fram min studentklänning, utifall jag skulle hinna gå på släppet på göteborgs, den är så fin. Jag tycker nog nästan den är finare än balklänningen, men den är ju sydd bara för mig också.

Önskar det kunde bli lite finare väder bara.

Jag kom på att det är skönt att kunna ha nära vänner utan att behöva tänka på sex. Förut tänkte jag alltid på sex, eller det fanns alltid i bakhuvudet. Inte så att jag ville sätta på varenda jäkel utan mer som en stressande faktor, som gjorde det svårare att säga nej. Nu vet jag exakt var jag står och kan säga stopp när jag vill. Det är skönt för det gör att jag vågar komma andra närmare.

Guran sa att han tyckte att jag var fin på balen, och då menade han höstbalen 2005. Hehe..
Men det var ju snällt av honom ändå att minnas, fast svårt att glömma när vi gick tillsammans kanske.

Vänner.

Jag tycker det är mycket intressant det här med vänner. Jag har aldrig riktigt haft några riktiga vänner, eller jag har haft ett långt glapp åtminstone. När jag var mindre hade jag ju kompisar jag lekte med, kompisar jag kunde kalla bästisar. Men det gick liksom över, det var högstadiet och flytten och det ena och andra. Men jag har börjat inse vad det är att vara en nära vän nu.
Jag gillar känslan av att kunna hålla om någon och känna att dennes problem är lika mycket ens egna. Att känna sig glad och lättad när en vän klarar något svårt. Tidigare var allt jag kände avund eller ingenting.

Förväntanslöshet är en frihet.

Nu är jag trött, men känner mig friskare än i morse, imorn kommer jag att vara frisk, basta!
Allt kommer bli bra, det har ordnat sig med personal och allt kommer att vara fint. Jag känner mig lugn.

Min kropp ger mig dock enorm ångest, funderar på att lägga om hela min kost, eller åtminstone halva. Fick en bok idag när jag köpte fitness för 19 spänn, tyckte jag var bjussigt. En bok om hälsa.

Guran, det exotiska djuret från Paris, är back in town.

Godnatt.

Grattis!

bg
Idag har jag pillat lite med en bild till en presentationsbakgrund till en community som jag är med i. Photoshop kan man fan roa sig med i oändlighet. :o)


Ska ta tag i mitt liv snart. Men jag är inte alltför pigg. Jag hatar det, jag orkar inte sitta och göra inget, men jag orkar inte göra så mycket heller. Och så har jag ett tankeproblem som inte vill försvinna, jag vet inte vad jag ska göra åt det riktigt. Så jag kanske borde göra inget? Men då skulle jag behöva något som distraherade mig lite.
En ond cirkel är just vad det är.

You sick son of a bitch.

Ja det kallas timing har jag hört.
Jag som i princip aldrig är sjuk, har inte ens varit förkyld på snart ett år. Nu när jag har massor att fixa och jobba, så blir jag förkyld och inte så lite heller. Hostar och snorar och har ont i huvet och känner mig mosad i största allmänhet. Ringde just till studentpoolen och sjukanmälde mig, har nästan aldrig gjort det och jag tycker inte om det.
Men jag måste gå till banken idag i alla fall, kan ju inte leva helt utan pengar hur länge som helst.

Känner att jag har balen under kontroll åtminstone, fixat det mesta nu behöver bara en till personal som kan jobba 16-05. Hoppas jag kan få tag på det idag.

Blä..

Bekräftelsekåt.

Åhh.. är på humör för att bara ligga och bli omhållen och omtyckt och kelad med. Trött, efter en hel dag av blodprover, nervös för jag saknar två personal tills på lördag och jag har helt sjuk telefonångest. Sen sa jag ju ja till att jobba på plantagen på fredag också, 11-19. Jag hoppas jag hinner med allt bara, tänkte häcka på Uplands hela dagen imorn. Måste till banken och fixa nytt bankkort också, men det lär ju va stängt imorn.

Jag har gått och känt efter hela dagen och det har känts ok, inga varningssignaler, men jag måste nog ändå vara på min vakt. Det får inte bli fel, det får det bara inte bli.

Borde nog sova lite nu. Ska ju vakna 8.30 och ta min dos, fick Pulmicort den här gången med, fast den nya sorten.
Måste till Uplands tidigt också.

Natti!

Kmk-bal. Bilder.

Ja nu har min kamera äntligen hittat hem igen, så här kommer ett par bilder. Blev inte så många eftersom jag inte hade den med mig hela kvällen, tack och lov.

bal
Blev rättså nöjd med smink och hår, pappiljotter is the shit.

bal2
Tror kameran la på 5 kg för jag kände mig inte sådär tjock.

max
My dear friend Max, looking like a penguin.

Alice in wonderland.

I går på klubbverksmötet bestämde vi temat för personalfesten. Schtockie pratade om att det borde vara ett rätt så öppet tema och jag som var allmänt trasig i huvudet (och även i kroppen) droppade Alice i underlandet, eftersom det är så otroligt brett, haha. Men de andra gillade det så det skall bli vårt tema. De andra ska ha en filmkväll på måndag och kika på den men jag sitter ju härinne då så jag missar det, men jag får kolla sen. Någon som har lust att hålla mig sällskap?

Ibland blir jag nästan rädd att jag ska bli kristen. Jag känner mig liksom så spirituell. Som om det finns ytterligare en dimension som jag håller på att upptäcka. Men jag skulle tro att det bara är min inställning till livet och min del i det och till andra i min omgivning.

Vi såg Minority report i förmiddags, sen såg vi Woodsman. En kvinna i den filmen sa att hon såg något gott i honom, huvudpersonen som var en straffad pedofil. Förut trodde jag bara att sådant var nonsens, förstod inte hur man kunde se sådant. Men nu förstår jag.

Paulo Coelho skrev något, i den senaste boken jag läste av honom, om att man bara vet så mycket som man tror att man vet. Och jag tänkte när jag läste det att det är så det ofta är och att jag redan förstått det.
Jag känner mig själsligt bättre nu är tidigare, som om jag fått en viss ro. Antagligen är det ett mått av självsäkerhet som jag uppnått och som jag inte hade förut.
Förut tyckte jag inte att jag var bra på någonting, jag såg mig själv som någon konstig någon som andra glömmer eller inte ser över huvud taget, för det var så jag kände mig.
Men nu tycker jag inte alls så. Jag tycker om mig själv, jag tycker att jag är en ok person att vara och jag skulle inte vilja byta och jag är heller aldrig avundsjuk som jag kunde vara förr. Jag var avundsjuk på dem som hade många vänner, som var bjudna på fester, som hade pojkvän.
Jag kunde omöjligt förstå eller acceptera att jag inte var som dem att jag inte var omtyckt. Frågan är om jag tyckte om någon?
Jag var väldigt låst i mig själv och kraven jag satte på mig. Till exempel kunde jag inte prata med någon om jag inte hade något vettigt att säga. Ett "Hej Hur är läget?" räckte inte till. Men jag hade inte en aning om vad man kunde prata om och det blev nästan alltid spänt när jag försökte och jag skyllde allt på mig själv. Varför skulle någon tycka om att prata eller umgås med mig?
Eftersom jag hade så låga tankar om mig själv så krävde jag otroligt mycket bekräftelse för att bli någons vän och jag vet inte ens om jag var en så bra vän. Bekräftelse i varje steg. Det är inte förrän nu, den här våren som det börjat att släppa, det är först nu jag kan se det med ett överskådligt perspektiv.
Det är först nu jag kan se och acceptera de olika rollerna man har i en relation, de behöver inte alltid vara exakt jämvikt i allt. Bara för att det är jag som hör av mig oftast i en relation så behöver det inte vara något dåligt, det behöver inte betyda att jag gör fel eller att personen tycker att jag är jobbig. För i en annan relation kan det vara tvärtom. Det är sällan man ogillar att någon visar en uppmärksamhet på något sätt.

Tålamod är en mycket bra egenskap.


Glad som en gås.

Nu är jag tillbaks, inlagd, fast utan säng eftersom vi skall åka hem i kväll. Min kanyl sitter riktigt bra, känner knappt av den alls. Är dock lite trött eftersom jag sov lite för lite i natt.

Annars så fick jag det glädjade beskedet igår att jag fått ett rum på Rundelsgränd 6b våning 2. Jäkligt najs, flyttar in i augusti. Krypavstånd till Uplands och även till stan, hyran ligger dock på nästan 2900 men det får väl gå.

Jag insåg att jag lyckats med något som jag trodde var nästan omöjligt, 3 gånger på fyra dagar dessutom. Hihi.. :o)

Känner mig aningen hypersocial, men är väl snarare övertrött.

Passiv.

Min blogg har fått enorma mängder läsare (20 st igår och 19 i förrgår!) och jag som har varit passiv i mitt skrivande på sista tiden. Har inte riktigt haft lust. Eller så har jag bara varit full, haft ett liv, patat med riktiga människor istället för Albin. Kanske har jag tyckt att det jag upplevt inte har angått andra. Kanske har jag upplevt saker tillsammans med andra och med respekt för dem inte vill lägga ut deras liv i min blogg.

Imorgon är det quintails som gäller igen och jag måste skaffa folk till lördag, har bara två i serveringen, behöver fyra. Min hjärna har verkligen inte varit i högform i dag, men det har ändå varit en bra dag. Den senare halvan i alla fall.
Men jag tror att jag måste luska lite i detaljer från måndagens bal, samt lämna in klänningen på kemtvätt, fixa en ny plånbok, körkort, bankkort och sova.

Natti!

Glömde kameran på uplands så bilderna får vänta lite till. :o)

Kmk-bal.

Igår var det bal, idag är det inte bal och Paulina tänker vara nykter ett tag nu.
Fast jag kommer aldrig lyckas slå Emilia i bakfylla.
Bilder och sånt kommer sen.Jag har hört..

..att livet går vidare. Och som jag sa igår till någons vänner igår: - Oavsett vad som händer så kommer jag aldrig låta honom gå.
Det finns vissa saker som är viktigare än andra.

Kommer antagligen få tillbaka plånboken imorgon, det skulle vara så typiskt mig. Inga pengar borta från kontot än.
Kameran? God knows.. men jag hoppas på snart.

Nu ska jag åka och jobba. Weeei!

Trust.

Du trodde att det fanns i alla fall en person eller kanske två att lita på i den här världen. Men du hade så fel, det finns ingen som man kan lita på ingen ingen ingen alls.


Jag brukar välja att hålla allt inne men eftersom jag är helt ensam så låter jag det sippra ut.

Blev av men plånboken och kameran (som jag iofs vet vem som har) som tur var hade jag inte bilnyckln med mig.

Jag hatar allt. Det finns egentligen ingenen mening med att leva, förutom att förstöra planeten.

Fuck it.

Befodrad, nästan.

 pl
Idag frågade min chef mig om jag var intresserad av att jobba ett par veckor extra i sommar, som vikarie för någon som var på semester. Har ju bara schema till midsommar annars. Jag blev hur glad som helst! Vi är ju typ 10 stycken olika vikarier nu och hon frågade just mig! Hon sa också att hon tyckte att jag var duktig. Så jäkla kul, verkligen riktig bekräftelse! Så nu har jag nog tillräckligt med jobb i sommar, jobb som jag gillar dessutom!
Ingen befodring på riktigt men jag tror känsan är den samma.

Det är en bra dag idag. :o)

Skål!

Tjejkväll.

Har sällan tjejkvällar, eftersom jag inte har så många tjejkompisar som jag umgås med dagligen. Men i kväll så kom Johan hit och vi hade tjejkväll-isch. Haha..
Han är övergiven av sin flickvän som är på Öland, så vi åkte och handlade och så lagade jag mat åt oss. Blev faktiskt riktigt gott efter lite improvisation och mitt matlådeproblem till imorn löste sig på ett bra sätt. Blev typ 3-rätters till efterrätt, likör, kaffe och glass. :o)
Sen sms:ade Max och tyckte vi skulle komma till honom på fest, så det gjorde vi, var rättså lugnt dock. Men trevligt.

Ska upp vid 7 för mamma ringde och undrade om jag inte kunde följa med till arlanda och ta hand om bilen, så vid 8 kommer de. Sicilien.

Fest imorgon kväll hos Madde och Cissi, verkar bli nåt som liknar en reuion till och med Max var på och Johan var sugen på bj!

Fast jag ska ju jobba på söndag med och sen festa. Jaja, det blir fullt upp, som det ska vara. Men jag måste komma på nåt bra att klä ut mig till! Kan inte komma på nåt alls.

Natti.

Vuxenpoäng.

Jag gjorde detta test igår. Fick 11.4 poäng, vilket betyder att jag är 21.2 år. Och jag som trodde att jag var mogen. Så jag gjorde om det idag och fick åtminstone 12.2 p vilket betyder 22.5 år. Känns skönt, men fortfarande långt ifån 29. ;o)

Av det svartaste sot..

bildas de vackraste diamanter.
Det har slagit mig att man ibland hittar de bästa av personer på ställen, i kroppar, som man aldrig kunnat förvänta sig. Det har slagit mig att de människor som tar lång tid att lära känna, men samtidigt kan se till att man inte ger upp, nog är dem som är bäst att lära känna. Det slog mig för ett tag sen att om man hittar en person som inte liknar någon annan man känner, mer än en själv, då ska man hålla fast den personen och aldrig låta den gå. För man är faktiskt två i en relation, det är inte bara den ene som bestämmer vad som ska hända eller om relationen skall upphöra.
Jag är inte så bra på relationer, men jag har insett att det finns personer som jag aldrig vill ska försvinna. Det finns även människor som gillar mitt sällskap, bara tanken gör mig nästan tårögd.

Så lika fast ändå olika.

Sov gott!

Reinstallation.

Jag förstår inte. Jag kommer på en massa saker vare dag, tycker jag. Jag ändrar ibland inställning för att livet ska bli bättre, för att jag ska bli en bättre människa. Men så rätt vad det är så slår allt om och på en natt och så har jag glömt allt som jag byggt upp. Allt som jag vill och strävar efter har jag glömt. Eller rättare sagt har jag glömt hur.

Tisdags var ett utmärkt exempel. Var på hur bra humör som helst, studsade nästan fram. Sen blev jag lite trött efter löpningen och så sjönk jag lite, lite och sen blev ju allt bara knas. Har varit bättre idag men jag är fortfarande inte alls där jag var innan och jag känner e viss underliggande illska. Känns som jag står på ruta ett och har glömt allt om hur man borde bete sig för att nå dit man vill, för att må bra och känna sig bra.
Nu måste jag komma på allt igen, hitta min mening med livet igen, knas.


Trasig?

Haha, kollade just på fröken Sverige. Skön film, faktiskt. Glöm aldrig att man alltid kan låtsas att man är trasig trots att man inte är det.

Det mest skrämmande i min dröm i natt var en blick av förmodat samförstånd, mella mig och någon jag jag tycker bra om. Jag tror aldrig jag kommer ta mig ur mitt celibat, det passar mig alldeles för bra.


Citat ur lunar "bloggen" 140502:
(updat².)Drömmar och förhoppningar - usch då!
Sånt ska man inte hålla på med.
Det är aldrig bra i längden, och vill man ändå drömma lite(dagdrömmar snackar jag om) så får det vara nån materialistisk dröm. Tex om våran nya dator som kommer på onsdag *wee* eller att jag ska få en mobiltelefon när jag fyller år.
Andra drömmar är för dårar som vill bli deprimerade, andra drömmar inkluderar andra människor, i mitt fall pojkar.

Mitt psyke var inte så stabilt som jag trodde igår.
Ensamhetskänslan kom tillbaka också. Så nu är det nästan blää.
Men inte riktigt.

Var in på ex:ets sida igår. Det ståg dejtar någon på hans civilstatus.

Jag är kanske orättvis, men jag vill också bli omtyckt.

näe usch...

hejdå
________________________________________

droppen som fick bägaren att rinna över.

usch .. nu mår jag inge bra... vill bara gråta.. det är så dumt.. får jag känner mej så ego också...

blää...

inte kan jag konsentrera mej på kemin heller... *sucka*

"det är faligt att leva - man kan ju dö"
________________________________________

och det blev värre..

idag har jag fått veta och bekräftat att både thom och fredrik skaffat nya...
känns det bra?
näe... jag undrar varför ingen vill ha mej...
det måste ju vara nå stora jävla fel alltså....
tror jag ska byta kropp med min nykastrerade omtöcknade katt... han är iaf oemotståndligt söt .. förutom att han har spytt...

imorn har vi halv frilufts dag... och det ska bli regn...
tror jag ska dö ett tag.. sen kanske uppstå bara för att se om nån märkt nåt och motsvarar det inte mina förväntningar så kan jag bara dö igen.... toppen..

godnatt

It's an unfair, egoistic world we're livin' in. And I'm a part of it.


Back in the days... jag kan klart och tydligt se vissa tendenser redan då. Men det är u lite sorgligt att jag fortfarande inte blivit klokare.

Who let the belivers out?

Två gånger den här veckan, dvs 3 dagar, har jag blivit påhoppad av religösa fanatiker (eller vad de nu kallar sig). Killen som frågade mig om jag var intresserad av bibelstudier i dag, när jag väntade på bussen, var fan jäkligt skum, kom antagligen från Knutby. Men de första gänget får fan en femma för sin övertygelseförmåga, det var nästan så jag funderade på att be en bön bara för att testa, för det var det enda de krävde.
Men jag är ju som tur var inte så lättköpt. Jag kanske inte vill att mitt liv skall ha någon mening? Jag kanske hoppas att allt äntligen ska får ett slut efter döden. Tanken på återfödelse kanske gör mig grymt deppig. Ja så kanske det är, så inte fan ska jag be.

Och i övrigt så hade jag en horribel natt. Först kunde jag inte sova, sen när jag väl slumrade till så drömde jag en dröm som skrämde vettet ur mig, det var ingen mardröm, det hade kunnat vara en dröm som gjorde mig lycklig, men så var inte fallet.
När jag vaknade så var jag på det värsta av humör, jag funderade på var jag hade tagit vägen, den person som varit jag de senaste veckorna åtminstone, för allt var borta. Funderade över om det kunde varit nåt pms-aktigt och det gjorde mig ännu mer förbannad, att man ska behöva dras med sån jävla skit bara för att man är tjej.
Det var en tung förmiddag och efter middag, men nu är jag lite piggare, inte totalbitter och inte heller rädd. Har dessutom köpt en smaskig bit vattenmelon.

See you in hell..


Två dagar.

Uhh.. två dagars ledigt och jag känner redan att min mentala hälsa håller på att svikta. Trots sällskap av goda vänner. Tur man ska jobba imorn. Och sen är det bara att köra på resten av veckan och nästa vecka.

24 maj är det födelsedagsfest i svantes, från ca 20 till gryningen. :o)

Jag kände att jag höll på att tappa kontrollen,nyss. Risken finns fortfarande. Tur att man lever i celibat. Känner att jag inte pallar att bli kass nu, jag vill vara bra, allt var på väg att bli så bra. Hoppas det blir så.

Men jag ska nog lägga mig nu, lite sömning efter mitt mastodontträningspass tidigare i dag. Men det verkar som om jag behöver en timmes löpning eller promenad varje dag för att fungera bra, kroppen och sömnen och så vidare.

Hade en skum dröm i natt igen: Vi var som en stor familj, det var nog Uplands-gänget, minns att Martin var med i alla fall, kanske Viktoria. Så skulle vi resa iväg, typ fly från något. Så var det en travhäst, som några åkte iväg med. Så var det en till häst som vi skulle ta, men den var galen, så det gick lite dåligt men sen gav vi oss iväg ändå på nån vänster. Sen färdades vi och till slut träffade vi på de andra och då hade det gått 11 år.

Natti!

Socialt välanpassad.

Igår låg jag en stund och funderade lite och tänkte på hur välanpassad jag kände mig. Inte bara som någon som försöker vara välanpassad utan som en i gänget, som alla uppskattar och inte glömmer bort.

Annars igår? Haha. Gick till Upalnds till 17.30 för att hämta min utlånade nyckel. Max lånade mig 20 spänn så jag hade råd att köpa mat istället för att åka till brorsan och mamma samtidigt som han försökte övertala mig att dricka vin, men jag stod på mig. Så han tröttnade och gick hem, men Martin var pubvärd och Linnéa, Viktoria och Anna jobbade. Sen var Andreas, Daniel och Anna, där och hängde. Och klockan tickade och jag hade rymt kul, inte haft så kul på aslänge, skrattade massor.
Sen stängde Svantes för klockan var 1 och sen tog det 2½ timme att städa, trots att både jag och Andreas hjälpte till att städa. Haha vi var lite flumm.

Förfördrink hos Viktoria på måndag innan kmk-balen och Martin och Andreas ska kanske jobba åt mig på vårbalen. Vore riktigt kul. Känns faktiskt asbra att få klubbmästra själv, inte ett dugg nervös. Känns som jag har vänner som kan tänka sig att ställa upp och jobba för mig så det blir nog inga problem heller.

Men nu måste jag iväg till gymmet. =)

Fick föresten nya H&M katalogen idag. Äckligt mycket kläder jag bara nästan måste ha, lägg sen till 10%-rabatt och en extra cardigan och linne utan extra kostnad om man handlar för minst 400:-. Suck, tur man kan betala senare.

Mmm..

gkKunde inte låta bli att ta en bild och lägga upp på mina nya älskling.. :o)


Äntligen!

Jag lyckades tillslut. Men jag förstår inte hur det kunde krångla så mycket, till och med min pappa tyckte det var enkelt att deklarera på internet. Jag har nog mist lite av min självrespekt, men förhoppningsvis slipper jag böta.

Sitter här i min nya fina gröna klänning och spanar ut på vädret, funderar på vad jag ska göra härnäst. Planera de kommende veckorna verkar som en fin idé.

Födelsedag.

pm

I dag fyller en av mina bästa vänner 22. Hon har även skaffat sig en blogg som är riktigt sjysst. :o)

*PrettyMaryK

Grattis Mariah!Untuchable.

PopeyeI dag kände jag mig riktigt bra. Trots att Popeye var en riktig buse och ville hoppa alla fyra studshindren i ett språng, så kände jag mig ändå lugn och glad. Omöjligt att applicera mitt lugn på hästen bara, han bara kastade sig iväg!
Men jag tycker om honom ändå, han är så mysig och duktig. Jag skulle kunna ha honom som rumskamrat. Fast det skulle lätt kunna bli en smula ofräscht. :o)

Lite flumm i kväll. Imorn är jag antagligen ledig då måste jag börja planera inför vårbalen som jag ska klubbmästra. :o)

Greeeeeeeeeeen.

Jag älskar att det finns så mycket grönt just nu. Grönt har varit min älsklingsfärg sen jag var 9. Råkade köpa en grön klänning i dag på gina, eller jag råkade gå ner till stan och leta efter den i båda butikerna och när jag hittade den så köpte jag den. Den är riktigt fin, såg att den låg etta på veckan tio i topp på deras sida också. Tänkte ha den på lördag.

Tänke hålla mig nykter tills dess, blivit lite mycket på sistone. Och på söndag är det alternativt kvalborg och klubbverksfotboll. Nästa måndag: KMK-bal. Måste testa ut en bra frisyr. Ska jobba onsdag-torsdag lördag-söndag också.

På pingstafton har jag och brorsan bjudit in päronen med respektive på kalas. :o) Så jag ska baka tårta, så jäkla moget!

Men nu måste jag sticka till stallet, ska bli jäkligt kul! =)

Kulturchef.

Jag är inte helt nykter nu, det får jag erkänna. Men inte helt full heller (om man inte är nykter är man inte då full?). Vi hade städsexa med "tre slag och ränna" . Mitt lag förlorade förvisso, men det var kul. Mycket roligare än brännboll och full fick man bli också.

Till nästa termin är ja uppe som kulturchef, på uplands. Sjysst som fan, man  får kk, dvs man går in gratis på alla nationer och man får även ta med en kompis med kårleg. Kommer ha kk nästa termin också, jäkligt najs. Tror Max håller på att övertala mig att bli hans granne så han slipper flytta från dubletten, men vi får se.

Nu borde jag nog sova. Ridning imorn.

Natti!

Drömmar.

Jag hade en asskum dröm i natt. Jag drömde att jag var på nåt ställe tillsammans med några, bland annat en tandläkare. Jag visade mina framtänder, som är i porslin, för henne och sa att jag var missnöjd och hon sa att hon hade sett direkt att det var dåligt gjorda.
Så rätt som det var när jag pillade lite så lossnade den ena, under finns bara små stumpar kvar av de riktiga tänderna att fästa "kronorna" i. Då gjorde tandläkaren nya framtänder i glas! Men de var inge bra för de gick sönder hela tiden.
Men jag gick runt lite och titt som tätt så stötte jag på folk från lågstadiet, bland annat Tommie, min första "fästman". Men han vågade inte hälsa fast jag frågade "Heter du Tommie?" men han bara tittade på mig.

Sen vaknade jag.

Härom natten drömde jag att jag hade sex och blev påkommen av killen jag hade sex meds pappa. Men vi var så kåta att vi fortsatte så fort han stängt dörren igen. Vet dock inte vem killen var.

Väldigt ovanligt att jag kommer ihåg drömmar så här. Men det är roligt. :o)

Just nu känner jag mig klarsynt positiv och glad. Framtills för ett par veckor se kände jag mig klarsynt negativ och cynisk. Jag föredrar det förstnämnda.

Celibat - followup.

Celibat var en riktigt bra idé. När folk frågar varför så har jag svårt att komma ihåg varför. Och förut var jag ju värsta bitter. Nu är jag allt annat än bitter. Kanske har lite att göra med att jag haft några riktigt sjyssta dagar fyllda av goda vänner och annat sällskap.

Både det ena och andra har fått sin förklaring faktiskt. Två saker jag undrat över ett tag har på tre dagar fått varsin upplösning. På bästa sätt antagligen. :o)

15:e är det bostadstäckning på Uplands, hoppas jag får ett rum då. Jag önskar verkligen att jag bodde på rundels, det skulle bli som att ha en familj igen, som på döbeln.

wee

Nej Max messade nyss, vin i Svantes på g. :o)

Nyklippt.

Voilá!

klippt
Inte så stor skillnad direkt, men skönt ändå.

The Call.

Jag är ingen telefonmänniska, hatar att prata i telefon. Det var bara under en kort tid i tonåren som jag hade en intensiv period då jag kunde prata i upp till 7 timmar i sträck, pratade till och med i duschen. Men det var nästan uteslutande med en och samma person. Björn från Tjörn och några gånger med Jeff från Maryland.
Till saken. Jag har länge planerat ett samtal men inte vågat ta itu med det. Vet inte varför för det var inget speciellt egentligen. Hade tänkt göra det i onsdags, men det blev inte av och inte igår men så idag kände jag att det var dags. Så jag bara gjorde det. Inget svar. Men det hade jag nästan räknat med så jag talade in ett litet meddelande.
Min puls var säkert dubbelt så hög som i förmiddags på min och Erikas timmeslånga springtur, helt skakis efteråt. Och allt jag gjorde var att fråga efter min bok. Skumt.

Explorer 7?

Jag installerade just en ny uppdatering som gav mig explorer 7. Blev aningen överraskad för det kändes som om jag bytt webbläsare. Men det går fan åt skogen med min deklaration. Nu när jag väl installerat "javaprogrammet" så kan jag för mitt liv inte hitta e-legitimationen i datorn. Plus att allt går skitsegt.
Och jag som trodde att jag var skapligt bra på datorer. Egentligen är jag en riktig n00b.
I wish I was more 1337. Haha.. sweclockers flashback.

Klippning annars idag.
Tagit det aslugnt. Ätit massa mat och fikat. Gått en promenad. Detta har lett till att jag nu är trött som en gnu och det känns nästan som om jag vore hungrig. Helknas. Men mina fötter gör inte ont någonstans för första gången på 3 veckor.

Hade haft 39 läsare idag, snacka om rekord, aldrig haft mer än 25 på en dag innan.

Ska nog lägga mig nu.
Natti.

Idol.

sophie
Jag har en idol. Hade faktiskt glömt bort men nu har hon ju kommit med en ny singel, som jag gillar skarpt. Hon är ju helt sjukt snygg också, vilken stil och klass! Underbar röst och underbart språk och uttal. Om jag var lesbisk, så skulle hon vara mitt 1:a val. Om jag kunde få någon annans utseende så skulle jag se ut som hon.

Hittade denna också, kan inte sluta lyssna och titta.
Förmodligen är det så att det finns någon för alla, faktiskt. Vissa har bara lite svårare att hitta sin speciella person eftersom man letar efter egenskaper som är sällsynta.

You booring bitch.

Jag fick nyss höra av någon, som jag kände ett tag förut men senare inte talade med på flera år, att jag blivit tråkig. Han mindes mig som "en galen riktigt jäkla kul brud". Det fick mig att tänka tillbaka.
Kände han mig alls? Visade jag upp ett annat jag inför honom? Förändrade han mig?
Jag tror att jag var livrädd för att visa mitt riktiga jag för honom, vad jag egentligen kände. Jag var ung då, osäker och väldigt kär. Och han var ju den bäste jag någonsin träffat, definitivt den snyggaste. Kände honom inte, bara hans yta men inte hans värderingar. Eftersom jag var så kär, kärare än någonsin, så sårade han mig förståss mer än någon annan.  

Jag har ett behov av att kunna lita på människor, jag måste. Annars kan jag inte slappna av. Men alla går definitivt inte att lita på, även den som verkar mest stabil och pålitlig kan ha ett svagt skrangligt inre. Ofta lurar man sig själv för att man vill lita på någon, man behöver det. Jag har kommit till slutsatsen att det är värre att bli sårad än att leva ensam.  

Jag antar att i stort sett alla känner ett behov av att kunna lita på dem i sin omgivning, men jag verkar bli extra besviken extra länge om någon sviker mig, vilket också alltid händer om jag får känslor för någon. 

De säger att det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte älska alls. Men när man har älskat och förlorat, måste man då göra det om och om igen?

Valborg, bilder.

Eftersom jag spenderade nästan hela dagen på uplands så är nästan alla bilder tagna där.

home
Döbeln, home sweet home? 
Där bodde man en gång i tiden och lagade sin mat varje dag. Mys. :o)

Ae
André och Erika.

cb
Bennie och Chewie.

dvp
Närbild på Andrés DVP-overall.
Beakta att en av våra vänner som också är datavetare heter Ingo. :o)

Andre
André förgriper sig.
Jag blev inte alls så förtjust som jag ser ut att vara.

Min Valborg.

Jag tänkte ta en hel resumé.

I torsdags började det. Men att Max ringde, när jag var på väg hem från jobbet, och berättade att han satt i en park och var full och drack rödvin. Jag skyndade att göra mig i ordning och kom ner till svantes. Drack lite vin och gick hem ganska tidigt.

Fredag, var ledig och skulle fixa en massa saker. Fick stå i kö för att komma in på systemet, men det gick ändå rätt snabbt. Hann med en liten springtur på en timme innan jag begav mig till Uplands igen, skulle möta upp Dave, Johan och Johan, men de hade redan gått när jag kom så jag köpte en kebab och gick hem till Johan där det groggades för fullt. Sen blev det GH. GH är rätt så tråkigt, man sitter bara vid ett bord och dricker öl och snackar och tycker att musiken är för hög, sen går man hem för de stänger nästan direkt. Så det känns i alla fall, tur man har roliga vänner åtminstone.

Lördag, dagen jag bävade för, fick gå upp redan vid 8.15 för jag skulle ju iväg och jobba på plantagen, 10-17. Sen fick jag skynda mig till Uplands och kasta i mig en bit kyckling-paj och sedan ställa mig i baren 18.00. Det gick ganska fint men på slutet kände jag hur tålamodet började sina, fick nästan lite fyllerush-på-max-vibbar, fast bara lite. Klockan 4 fick vi äntligen stänga och jag hade lyckats skramla ihop drygt 350 spänn i dricks! Tror det var minst tre stycken fyllkajor som försökte ragga på mig, sånt ger mer dricks. =)

Städade en timme sen fick det vara nog, cyklade halvvägs hem och upptäckte då att jag glömt påsen med min arbetströja i, så det var bara att vända. Ibland, ofta, önskar man verkligen att man bodde på rundels, eller i huset. Då hade man i princip kunnat gå till Uplands och borsta tänderna varje morgon, utan att förlora någon tid. Såklart så var André på g hemåt när jag hämtat min tröja så då fick jag sällskapa med honom halva vägen och han hade inte cykel, fick koncentrera mig hårt för att inte blir stressad.

Söndag, efter nästan tre timmars sömn, så var det dags att åka till plantagen igen. Jobba 10-17. Sen trodde man ju att man skulle vara helt färdig, men jag tänkte kanske ta mig till stall ändå, hade ju ridlektion, men sen la jag mig lite och sen var det kört. Men, jag bestämde mig ändå för att festa lite, drog i mig närmare en vinare här hemma och vände åter mot uplands. Chris och co. Som skulle till GH hade redan dragit men det var massa kändisar som jobbade så jag tog ett par glas vin. Sen trodde jag att jag åkte hem, men jag blev upplyst dagen efter om att jag hade köpt en nachotallrik och suttit och ätit den medan någon kille hade raggat på mig. Detta minns jag inte alls, inte ens nästan. Läskigt sånt, men vi hade inte gjort något som tur var.

Valborgsmässoafton, tog lite sovmorgon, tyckte jag var värd det. Var väl lite bakis också, hade huvudvärk i alla fall. Gjorde mig i ordning och tyckte att shorts var en bra idé att ha på sig. Sen åkte jag till kära gamla Döbeln, efter att Vilijam ringt och undrat var jag höll hus. :o)

Drack lite skumpa och snackade lite och sen var det dags för att bege sig till Uplands! Klockan 15.00 skulle det ju nämligen vankas Champagnegalopp. Jag fick äran att fixa en sommrig playlist till kalaset och jag ska väl erkänna att det blev bra, fick en del beröm faktiskt. Blev senare stationerad vid grinden till trädgården där jag skulle förvalta folks väskor och ta betalt för inträdet. Det blåste som fan så jag satt är och huttrade i 4 timmar. Men jag fick en puss på mössan (studentmössan) för att jag var den sötaste dörrvakten, så man ska väl inte klaga. Sen var det städningen igen, sen föreslog Erika att vi skulle sätta oss på övervåningen och dricka lite champagne. Sagt och gjort, sen blev vi kvar där; jag, André, Bennie, Erika, Schtocken, Chewie och hans kompis Magnus. Vi sjöng snapsvisor till 3, då Erika och Schtocken gick hem, sen satt vi andra kvar 1-2 timmar till. Det var riktigt trevligt. Chewie, Chewbacca, masserade till och med mina fötter en snabbis, utan att jag bad om det! Han berätade att hans flickvän tyckte jag såg ut som 17, i kassan på plantagen. Haha. André berättade att han alltid blev glad av mig och att han såg mig som en killkompis fast söt och att jag kunde vara söt fast jag var kastrullfull, han såg mig även som otroligt positiv, men han tyckte inte att jag var något flickvänsmaterial.
Ja det sades många intressanta saker där. Haha.

Tisdag, vaknade vid 12, satte mig vid datorn, funderade på frukost men så ringde telefonen. Det var André om undrade om jag ville komma och käka lunch med honom och Bennie. Fläskfilé, pommes och bea, ja tack! Sen ja då var det hög tid att gå till uplands, igen. Majmiddag, en gaska lugn tillställning men jag kände mig så sjukt omotiverad. Som tur var så slutade vi rätt så tidigt.


Det var valborg.

Tjat.

Jag kände mig nästan lite tjatig i går, men det kanske är ok ändå, det mesta verkar vara ok. Men ibland känner jag att jag kommer bli knäpp snart av att bara vänta.

Jahapp. Då var Valborg 2007 över då, en mörkdag för den svenska folkhälsan. Men en ljus dag för nöjen. Nästa år ska jag inte jobba på valborg, nästa år ska jag fira till 100%.
Men det har varit trevligt och inte alls så jobbigt som jag trodde, fast idag var man inte så pigg på att jobba gasque, som tur var så var det ju mest oldies och de gick väldigt tidigt. Max, Adde och framförallt Petter var RIKTIGT slitna, roligt att se. :o)

I går var det champagne galopp. Massa fyllon som härjade runt på uplands, min bror bland andra. Sen var det ju massa fester, jag ble erbjuden att hänga på André och Bennie på deras turne, men det slutade med att vi satt ett gäng uppe i ett av smårummen på uplands och drack skumpa och pratade om mycket spännande saker till efter 4. Jag har fått några nya vänner, eller några som tidigare var mer som bekanta har utvecklats till vänner. Roligt roligt. :o)

Det lite kallt i shorts dock. Men jag käde mig riktigt snygg, smal och flashig. :o)


En skakig bild, redigerad i photoshop, tagen innan.

Valborg.

Skön dag.
Vaknade iofs med huvudvärk. Fick senare berättat en hel del saker som jag inte hade ett minne av. Från Svantes, uplands, där jag trodde att jag bara tagit en öl men tydligen ätit en nacho-tallrik också. Dessutom hade nån kille från Sthlm sutit och snyltat av mig och tydlige hade vi varit gabska söta. Men det har jag inte ett endaste litet minne av. Läskigt.

I dag, valborg. Jag var väldigt myssugen, om någon dyk upp,som varit värd det, så hade jag kunnat bryta mitt celibat. Inte för sex men för mys.

Men inget hände såklart. Men det hade jag ju kunnat räkna ut med lilltån. Känner mig en smula bitte, just nu så antsgligen borde jag sova.F läskfilé med andré och bennie.


Men nu faller ögonlockrn ihop.

Bye.