Trainspotting.

svpsJag är lite smått uttråkad. Tror att jag kommer krevera om jag inte får träna snart, men förkylningen är inte mycket bättre. Hörde att det var fler på uplands som hade magsjuka så då var det i alla fall inget alkoholrelaterat jag hade råkat ut för.

Har funderat lite och bestämt mig för att försöka begränsa mitt alkoholintag ytterligare ändock, inte bara hälla i mig allt jag får tag på. För jag måste fan komma i lite bättre form, min kropp verkar ha blivit helt sne och det kan ju faktiskt ha med allt festande att göra, hört att man kan bli förstoppad och sånt, dessutom är det kanske inte så bra med minnesluckor när man redan har en hjärnskada. Så på onsdag när det är regressionssexa så ska jag bara dricka det som ingår i middagen och inget mer. Jag hoppas jag lyckas och att jag har kul ändå.

Photoshoppade en bild häromdagen, najs shopping om jag får säga det själv och det är ju liksom jag på kortet så då måste jag ju älska det. Lyssnar på soundtracket till Traingspotting, det är aningen häpnadsväckande. :)

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0